*Nettavisen* Sport.

Hanstveit krever superlønn

Foto: Scanpix

Engelske Wolverhampton er villig til å strekke seg langt for å få Branns venstre back Erlend Hanstveit.

06.01.08 15:04

(iBergen.no) Fredag kveld la engelske Wolverhampton inn et bud på Branns venstre back Erlend Hanstveit. Budets størrelse er ukjent, men engelskmennene skal etter sigende være svært interessert i å sikre seg nordmannen.

Selv Hanstveits høye lønnskrav legger ingen demper på det.

- Krever høy lønn
- Vi kjenner til lønnskravet til spilleren, det har vi fått gjennom faren som også er agenten. Han krever en riktig høy lønn, men dette skal de (Wolverhampton) klare. De er virkelig interessert i å signere ham og la også inn et godt bud på spilleren, sier Jens Steffensen til iBergen.no.

Han er agent og mellommann i saken.

På Nettavisens skattelister vises det at spilleren hadde en lønn på like i overkant av 932.000 kroner i Brann i 2006, mens kravet til Hanstveit nå er ukjent.

Overgangssum
Det første budet på venstreback Hanstveit fra Wolverhampton er ukjent, men enkelte engelske nettsteder har spekulert i at summen kan være så høy som 1,5 millioner pund (cirka 15.750.000 kroner), men dette virker urealistisk ettersom Brann-spilleren bare har ett år igjen av kontrakten.

Brann ønsker å si minst mulig om saken og sportslig leder Roald Bruun-Hanssen opplyste iBergen.no lørdag om at klubben ikke kom til å uttales seg før det hele er over.

Heller ikke Hanstveits far Per Bjarte Hanstveit hadde annet å fortelle enn at det ikke var noe nytt i saken.

Erlend Hanstveit har avtale med Brann ut 2008. Han debuterte for klubben i 1997 og har tatt gull, sølv og bronse med Brann i seriesammenheng i tillegg til cupgull i 2004.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.