Gå til sidens hovedinnhold

Hanstveit på benken

Venstreback Erlend Hanstveit er redusert på grunn av halsvirus. I dag ble det klart at han starter på benken i kveldens toppkamp mot Stabæk.

Hanstveit, som har vært fast på Brann-laget siden 2001, er den spilleren i dagens tropp som har vært lengst i klubben. Han kom til Brann i 1998 - som 17-åring. Han står med 138 seriekamper for Brann, mens erstatterer Christian Kalvenes står med fattige åtte oppgjør.

Trener Mons Ivar Mjelde vil som vanlig ikke si stort om laget:

- Både Erlend og Christian er med i troppen til kampen i kveld.

Men Brann-lege Ola Jøsendal sier følgende:

- Erlend er i bra form, men starter ikke kampen i kveld. Jeg regner med at han er helt frisk i løpet av tre dager, men i kveld starter han på benken.

Kalvenes selv ser seg som en verdig erstatter, til tross for få inntredener.

«Kalven» skal gjøre sitt beste

- Jeg skal komme inn og gjøre mitt beste. Jeg ser på meg selv som god nok til å gjøre en bra jobb i kveldens kamp. Det er nå jeg har muligheten til å få vist meg frem og den sjansen skal jeg benytte godt, sier Kalvenes.

Kalvenes vedgår at benkeslitingen til tider er svært frustrerende, men han tenker mer på å være tålmodig og gripe de mulighetene han får. I cupkampen mot Follese på onsdag regner han også med å spille - en sjelden mulighet til å få vise seg frem i to kamper på rad.

- Det er aldri gøy å være på benken. Til tider er det frustrerende. Enhver spiller bør være misfornøyd dersom han ikke spiller. Nå håper jeg å gjøre en så god innsats at Mons vurderer meg til en førstelagsoppstilling, sier Kalvenes.

Antatt Brann-lag (4-4-2):
Håkon Opdal - Erlend Hanstveit (Christian Kalvenes), Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Bjørn Dahl - Erik Huseklepp, Chralie Miller, Martin Andresen, Petter Vaagan Moen - Robbie Winters, Bengt Sæternes.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken