RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håp for Sunderland

Sunderlands manager Mick McCarthy.
Sunderlands manager Mick McCarthy. (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sunderland tok sin andre ligaseier for sesongen da nedrykksrival West Bromwich Albion ble slått 2-0 lørdag.

WEST BROMWICH ALBION - SUNDERLAND 0-1: Seks poeng var alt Sunderland hadde klart å skrape sammen på 21 kamper i Premier League før lørdagens kamp. « The Black Cats» tente likevel et lite håp om at de kan unngå nedrykk ved å slå West Bromwich på The Hawthorns..

Nå er det «bare» 13 poeng opp til trygg plass.

Selvmål avgjorde
Avgjørelsen kom i det 72. minutt. Et selvmål av Steve Watson ga Sunderland 1-0, men scoringen var ganske kontroversiell. Darren Carter på West Brom mente han ble dyttet av Sunderlands Jon Stead i en situasjon like før scoringen.

Kampen forøvrig ble preget av mye nerver og at ingen av lagene ville tape. Resultatet ble en smått kjedelig kamp, med totalt tre skudd på mål, der selvmålet var det store høydepunktet.

Seieren var Sunderlands første siden 25. september. Da ble Middlesbrough slått 2-0, også det på bortebane. Spørsmålet er om Sunderland kan få sin første hjemmeseier i ligaen for sesongen når «Boro» kommer på besøk i neste seriekamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere