RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Håp for Torres

Sist oppdatert:
Endelig gode nyheter for Liverpool-fansen.

Onsdag ble det meldt at Fernando Torres etter alle solemerker kom til å miste sesongstarten. Torsdag er tonen en annen.

Superspissen pådro seg en skade i VM-finalen, og det var ventet at han ikke kom til å bli helt frisk før møtet med Arsenal den 15. august - nøyaktig en måned fram i tid.

De siste undersøkelsene av 26-åringen viser imidlertid at han likevel akkurat kan rekke serieåpningen

- Den første undersøkelsen viste at han har en liten rift i adductormuskelen, og de spanske legene trodde ikke at det var alvorlig, sier Liverpool-lege, Peter Brukner, til liverpoolfc.tv.

- Han gjennomgikk en MRI-undersøkelse på onsdag, og den bekreftet at det var en liten rift. Han burde være tilbake i trening om to-tre uker, og spilleklar om tre-fire uker, sier legen.

Dermed er det endelig litt godt nytt for Liverpool-fansen. Klubben har de siste ukene vært offer for en rekke spekulasjoner i media om hvorvidt klubbens største stjerner, Steven Gerrard og Fernando Torres, kommer til å bli værende i den finansielt skakkjørte klubben. Ifølge de siste rapportene tyder imidlertid mye på at begge blir minst én sesong til på Anfield.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere