Loris Karius har ikke spilt en kamp for Liverpool siden Champions League-finalen i 2018 da han gjorde to store feil og kostet de røde kampen.

Siden den gang har tyskeren vært på utlån til både Besiktas og Union Berlin i hjemlandet, men denne sesongen er han en del av Liverpools mannskap.

Der er imidlertid brasilianeren Alisson Becker nå det ubestridte førstevalget, men unggutten Caoimhin Kelleher har vist gode takter som et andrevalg. Jürgen Klopp har også den spanske veteranen Adrian til din disposisjon når han skal velge keeper.

LES OGSÅ: United utestengte supporter for rasisme. Nå må klubben legge seg flat

Når det gjelder Karius så er han for tiden skadet og jobber for å komme tilbake. Han er nå på utgående kontrakt i klubben og håper å finne seg en ny arbeidsgiver.

- Vi får se hva som skjer

I et intervju med Bild sier han at det kan skje allerede i januarvinduet.

- Jeg har vært ute med skade i seks uker, men håper å være tilbake i trening etter neste landslagspause og komme meg i toppform, sier Karius.

- Vi får se hva som skjer til vinteren. Målet mitt er å stå under tverrliggeren hver eneste uke, så får vi se hvor det blir, sier 28-åringen videre.

LES OGSÅ: Sheringham om Solskjærs United-fremtid: - Han må vinne noe

Tyskeren har blitt koblet med en låneovergang til sveitsiske Basel, men det ble aldri noe av. Han avslører at det også har vært andre muligheter på bordet.

- Det var en del klubber på banen i sommer, men av ulike grunner så førte det ikke fram til noe, sier keeperen til Bild.

Treneren: - Ikke noe negativt å si

John Achterberg har vært keepertrener i Liverpool i en årrekke og poengterer at Liverpool aldri har gitt Karius skylden for finaletapet i 2018.

Mannen som har jobbet under både Kenny Dalglish, Brendan Rodgers og Jürgen Klopp er aktuell med en bok om seg selv, den kommer i salg 15. oktober. Det er forfatteren Tom van Hulsen som har skrevet boken om Achterberg og han har snakket med spillere og treneren som 50-åringen har jobbet med gjennom karrieren.

- Du håper selvsagt at keeperne dine gjør så få feil som mulig. Du vinner sammen og du taper sammen. Hvordan du presterer kan være helt avgjørende for den videre karrieren, men jeg har ikke noe negativt å si om Karius, sier han til nederlandske AD.

LES OGSÅ: Klopp slår tilbake mot påstand om «nesten-slagsmål»: - Ville aldri gjort det

- Ikke en gang i boken jeg skal gi ut. Det er ikke en slik type bok. Folk bør kjøpe andre bøker om de vil ha slike historier. I boken min så snakker Klopp om hvordan vi jobber sammen. Og hvordan hverdagen er i det som kanskje er den største klubben i verden.

Liverpool betalte rundt 5,5 millioner pund da de hentet Karius fra Mainz i 2016. Han var én av klubbens første signeringer under Jürgen Klopps ledelse.

Da han kom til Liverpool konkurrerte han hovedsakelig med belgieren Simon Mignolet, som nå spiller for Club Brügge. Karius står med 49 kamper for de røde.