RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper å bruke Morientes mot United

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-manager Rafael Benitez avslørte tirsdag kveld at klubben bare er timer unna å signere den spanske landslagsstjernen Fernando Morientes.

- På det nåværende tidspunkt kan jeg ikke si at Morientes er Liverpool-spiller, men vi er svært nærme en avtale. Den kan være klar innen få timer. Vi har forhørt oss om ham i to uker. Han ønsker å spille for Liverpool, sa Rafael Benitez til Liverpools offisielle nettside etter lagets 1-0-seier over Watford i semifinalen i ligacupen.

- Vi er klare til å ta ham imot så fort avtalen blir inngått. Jeg er ikke sikker på hvordan arbeidstillatelsen fungerer i England, men jeg har håp om at han kan bli klar til helgen. Vi vil bruke spilleren så fort som mulig, fortsatte Benitez.

Dersom avtalen med Real Madrid går i orden og alle papirene er klare til helgen, er Morientes spilleklar til den viktige seriekampen mot Manchester United lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere