*Nettavisen* Sport.

Håper Brann taper

Foto: (FOTO: Birte Ulveseth/Scanpix)

Trond Fredrik Ludvigsen eies av Brann, men håper bergensklubben taper søndag.

STRØMSGODSET – NOTODDEN 4-1:

(Se høydepunkter fra kampen i videovinduet)

MARIENLYST STADION (Nettavisen): 25-åringen er nemlig utleid fra Brann til Strømsgodset ut sesongen, og har startet de tre siste kampene for Drammensklubben. Søndag møter de nettopp Brann.

Det tar Ludvigsen hundre prosent profesjonelt:

- For øyeblikket er jeg Godset-spiller, så jeg har ingen problemer med å møte Brann og håper at vi slår dem. Men når Brann ikke møter Strømsgodset, heier jeg jo på Brann, sier Ludvigsen til Nettavisen.

- Resultatene som teller
Det har vært mye bråk rundt Brann i sommer, med stor ståhei rundt uenigheter mellom Martin Andresen og trener Mons Ivar Mjelde, et hastesalg av Bengt Sæternes til danske OB, Erik Huseklepps muntlige ja til Stabæk fra neste sesong, og sist Ardian Gashis overgang til Fredrikstad – med midtbanespillerens påfølgende anklager om dobbeltspill av Brann.

Utleide Ludvigsen mener det hele virker overdrevet.

- Det eneste jeg kan si om det, er at Brann ligger på toppen av tabellen. Det er resultatene som teller – og da gjør klubben mye riktig. Noe bråk i klubben er ukjent for meg, sier Trond Fredrik Ludvigsen.

Praktmål
Alta-gutten har ennå ett år igjen av kontrakten med Brann etter at låneperioden i Drammen er over – men vil ikke spekulere om fremtiden.

- Jeg har vært sammenhengende skadet i nesten to år. Det tar tid å komme tilbake, og jeg regner egentlig med å være tilbake for fullt først til neste sesong, sier kantspilleren.

I cupseieren mot Notodden scoret han et praktmål på hel volley – et mål trener Dag Eilev Fagermo beskriver som et av de fineste på Marienlyst noensinne.

- Det kom et overlegg fra Kovacs, og det var bare å dunke til. Definitivt blant de fineste målene mine, slår Ludvigsen fast.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (FOTO: Birte Ulveseth/Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.