Gå til sidens hovedinnhold

- Håper det føles riktig for Suarez

Brendan Rodgers håper han kan beholde stjernespilleren.

Luis Suárez banker inn mål på bestilling for Liverpool. Manager Brendan Rodgers tror ikke stjernespissen lenger vil forlate klubben.

I sommer så Suárez ut til å være på vei bort fra Anfield, og uruguayaneren ble lenge koblet til Real Madrid og Arsenal.

Likevel ble han værende, og denne sesongen har Suárez vært i storslag for Liverpool. Onsdag noterte han seg for fire mål i 5-1-seieren mot Norwich.

- Luis er ekstremt fornøyd her i Liverpool. Vi ønsker ikke å rippe opp i alt fra fortiden. Det var en vanskelig sommer for alle. Vi sto støtt som en klubb, og han forsto posisjonen vår. Vi ville beholde våre beste spillere, sier Rodgers.

Vil spille mesterliga
Suárez har to år igjen av kontrakten sin med Liverpool etter denne sesongen. Rodgers tror 26-åringen blir i klubben, og manageren håper Suárez kan bli belønnet med spill i mesterligaen neste sesong.

- Forhåpentlig føler han det var riktig å bli. Dette er den perfekte klubben for ham. Hele klubbens profil passer Luis, og forhåpentlig kan han oppnå alt han ønsker i årene framover. Det er å spille på det høyeste nivået. Talentet hans fortjener det, og dette er en klubb som fortjener det, mener Liverpool-manageren.

Hjemmesterke
Suárez var utestengt fra de fem første seriekampene, men har likevel scoret 13 mål denne sesongen. I lørdagens kamp mot West Ham kan det komme nye scoringer. Liverpool jakter sin femte strake hjemmeseier.

- Vi må avslutte uken på topp, og det har vært et mål å nå 30 poeng. Så langt har vi vært eksepsjonelle på hjemmebane, sier Rodgers.

Klubben ligger på fjerdeplass i Premier League etter 14 kamper. På hjemmebane er det blitt fem seirer og ett tap.

Downing-retur
For Stewart Downing blir det en spesiell kamp lørdag. Han er tilbake på Anfield for første gang siden overgangen til West Ham i sommer.

- West Ham blir et vanskelig lag å møte. De har talentfulle spillere, som for eksempel Stewart Downing, mener Rodgers. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken