*Nettavisen* Sport.

Håper på nytt tilbud fra Liverpool

MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise håper Liverpool kommer med et nytt kontraktsforslag. Foreløpig har han ikke hørt noe.

29.03.05 08:31

John Arne Riise er i innspurten av sin beste sesong som fotballspiller. 24-åringen, som har 42 landskamper for Norge, har to år igjen av kontrakten med Liverpool.

Det betyr at Liverpool mest sannsynlig enten tilbyr sunnmøringen ny kontrakt eller selger ham innen ett år.

Elsker klubben
- Jeg stortrives og vil være i Liverpool. Det er opp til Liverpool å komme med et tilbud. De vet at jeg elsker klubben, sier John Arne Riise til TV 2 Nettavisen.

Han er ikke bekymret for fremtiden, selv om ryktebørsen stadig oftere forteller at manager Rafael Benitez har planer om en storrengjøring på Anfield til sommeren.

- Jeg har også hørt de ryktene. Men de spillerne det gjelder, vil gi 100 prosent for lettere å kunne finne seg en ny klubb. Så det er ingen ulempe for Liverpool, tror jeg.

Denne uka fortalte Igor Biscan til Liverpools hjemmeside at han regner med å forsvinne til sommeren. Allerede før jul fikk han beskjed om at han ikke var i framtidsplanene til Benitez.

Ubekymret
Riise har ikke fått noen slik beskjed. Det ville også vært rart, med tanke på den gode sesongen nordmannen har hatt. Selv er ikke Riise opptatt av kontraktssituasjonen i det hele tatt – i alle fall ikke utad.

- To år er lang tid, konstaterer John Arne Riise.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.