*Nettavisen* Sport.

Håper på ytringsfrihet

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Sigurd Rushfeldt er svært begeistret for at Åge Hareide nå overtar som landslagssjef. - Han har en annen fotballfilosofi, og det er bra, sier Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

01.12.03 22:57

Sigurd Rushfeldt ble naturligvis ikke overrasket da TV 2 Nettavisen fortalte at Åge Hareide har fått jobben som norsk landslagstrener etter Nils Johan Semb.

Får skryt
Men Austria Wien-spissen ble i alle fall glad.

- Jeg har aldri hatt han som trener, men han får veldig skryt. Jeg har pratet med mange, og alle jeg har pratet med, er fornøyde med ham, sier Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

Han er usikker på hva dette får å si for sine egne landslagssjanser, men tror ikke de blir forverret med Hareide som ny sjef.

- Vi får se hva han vil først.

Håper på ytringsfrihet
Rushfeldt uttalte seg tidlig i høst kritisk til den norske spillestilen under Nils Johan Semb - og ble tilfeldigvis vraket til neste kamp. Tror Rushfeldt på større ytringsfrihet under Hareide?

- Det får vi håpe, ler 30-åringen.

- Han har jo en annen fotballfilosofi, og det tror jeg er positivt. Jeg har jo sagt det før også; det ble for baktungt i for mange kamper tidligere. Jeg tror Hareide er et bra valg for norsk fotball, konkluderer Rushfeldt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.