Gå til sidens hovedinnhold

«Håper Ronaldo er utstyrt som et hamster der nede»

Nå kan det være slutt på managerfavorittens legendariske sitater.

Da det i mai ble klart at Crystal Palace tok den siste opprykksplassen til Premier League, gledet mange seg samtidig mye over at klubbens manager, Ian Holloway, igjen var tilbake i det ypperste selskap.

Gullkorn
Trenerfavoritten har opp gjennom årene gjort seg svært populær blant den jevne supporter, og har servert gullkorn på gullkorn, blant annet da han ledet Blackpool i Premier League i 20011/12-sesongen.

Engelskmannen delte blant annet denne tanken om Cristiano Ronaldo.

- Han har perfekt høyde, er så veltrent som det går an, og ser bra ut - han må da ha noe feil ved seg? Forhåpentligvis er han utstyrt som en hamster nedentil. Det ville fått oss alle til å føe seg bedre. På en annen side: kona mi har en dverghamster hjemme, og penisen hans er massiv, var bare noe av det Holloway lirte av seg under sin forrige periode som manager på Englands øverste nivå.

Ikke lenger komiker
Før søndagens serieåpning hjemme mot Tottenham advarer derimot Holloway alle som forventer flere legendariske sitater.

- Jeg vil ikke lenger snakke på en måte som gjør at folk ser på meg som morsom, det er jeg lei av. Jeg er ingen komiker, men en fotballmanager, og jeg heretter vil jeg snakke om fotball, forteller han ifølge Mirror.

Crystal Palace er spådd å få en svært tøft møte med Premier League, og kan nok i så måte trenge en manager som har fullt fokus på det sportslige - og bryr seg litt mindre om Ronaldos edlere deler.

Så spørs det om 50-åringen klarer å holde seg i skinnet denne gangen.

P.S: Følg Premier League LIVE her fra klokken 13.45

Kommentarer til denne saken