Gå til sidens hovedinnhold

Håper Scholes kan spille neste år

Paul Scholes har den siste tiden forsøkt seg med lett trening. Manchester United håper han kan spille neste sesong.

Paul Scholes har ikke spilt siden 2-2-kampen mot Birmingham 28. desember, og kommer høyst sannsynlig ikke til å spille mer denne sesongen. Men Manchester United er forsiktig optimistisk med tanke på muligheten for at han kan komme tilbake innen neste sesong starter.

31-åringen, som har 65 landskamper for England, sliter med uklart syn. Opprinnelig trodde man at han hadde pådratt seg en hjernerystelse, men tester har vist at han lider av en tilstand som gir problemer med synet. Scholes har bedt om at mer presise detaljer rundt hans problem ikke blir offentliggjort.

The Guardian skriver at man først til sommeren vil vite hvorvidt han vil være i stand til å fortsette fotballkarrieren. Denne uka var han imidlertid innom klubbens gymsal og gjorde noen enkle øvelser. Han har også fått grønt lys til å kjøre bil igjen, og Uniteds medisinske apparat er fornøyde med utviklingen.

- Det har vært en fremgang, sier Uniteds manager, Sir Alex Ferguson.

- Han kom hit og trente litt, noe som var deilig å se. Men vi skal ikke mase på ham. Det er ok for oss om han mister resten av sesongen, så lenge han kommer tilbake neste sesong. Vi vil bli veldig glade hvis han klarer det, sier skotten.

Kommentarer til denne saken