Gå til sidens hovedinnhold

Håpet brast for NIF

Nordstrand spiste opp nesten hele forspranget til Astroc Sagunto på tjue minutter, men etter det var det fullstendig stopp for vertene.

Nordstrand: Vi rundspilte dem i starten av kampen, og da hadde jeg virkelig tro på at vi kunne klare å gå videre. Dessverre ble det for mange tekniske feil utover i kampen, oppsummerte Nordstrands Linn Rosenlund.

Etter bortekampen i Spania hadde NIF hele åtte mål å ta igjen på Kjersti Beck og lagvenninnene i kampen om avansement i EHF-cupen. Og med en frisk Linn Rosenlund på høyrekanten, så det også ut som om hensiktene til hjemmelaget var reelle i åpningsminuttene.

Ikke mer enn drøyt ti minutter var spilt da NIF hadde hentet inn fire av de åtte målene. Rosenlund sto i den samme perioden bak fire av de syv første målene. På de neste ti minuttene tok NIF ytterligere tre mål innpå i kampen om avansement, slik at stillingen var 12-5 etter 21 minutter. Da hadde Rosenlund allerede notert seg for syv scoringer.

Begynte å tvile

Panikken begynte tydeligvis å bre seg hos de spanske gjestene, som da følte tiden var inne for en time-out. Etter noen taktiske spanske gloser endret kampen seg fullstendig.

Astroc Sagunto begynte å treffe på skuddene sine, mens verken Rosenlund eller noen av lagvenninnene fikk til noe som helst framover lenger. NIF gikk til pause med en knepen tomålsledelse, og maktet aldri å skape ordentlig spenning igjen i 2. omgang.

Vi pratet om at vi skulle brette opp ermene igjen i pausen, men det virket som vi begynte å tvile på om det var mulig med avansement, innrømmet Rosenlund.

Mye rom

Selv ble kantspilleren kampens toppscorer med ti mål. Etter en forrykende åpning av Rosenlund, ble det atskillig verre å lure spanjolene etter hvert men hun var likevel godt fornøyd med hva hun leverte.

Jeg er fornøyd med mine egne prestasjoner. Følte jeg hadde mye rom på min side, selv om det ble mindre etter hvert, sa kantspilleren.

Tross exiten i europacupen, følte Rosenlund det var en nyttig erfaring for NIF-spillerne.

Likevel er det klart det var synd å ryke ut siden vi hadde muligheten, men det var tøff motstand vi møtte, erkjente Linn Rosenlund.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien