RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håpet lever for FFK

Endelig en grunn til å juble for Fredrikstad
Endelig en grunn til å juble for Fredrikstad Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Fredrikstad stadion (TV 2 Nettavisen): Odd Grenland hadde ballen og sjansene i den første omgangen på Fredrikstad stadion. Men bakerst hos FFK stod trønderen Alexander Lund Hansen som en vegg.

FREDRIKSTAD-ODD GRENLAND 3-0: – Alltid moro med mye å gjøre, gliste banens bestemann etter kampslutt. Og nå lever håpet om redde plassen i ”Plankebyen”.

Etter 3-0 over Odd Grenland lever håpet om fortsatt tippeligaspill neste sesong i Fredrikstad. FFK nærmer seg nå lagene over seg på tabellen men neste kamp mot Sogndal på bortebane blir avgjørende.

- Vi tar en kamp av gangen, konstaterer Alexander Lund Hansen

- Nå skal vi bare nyte denne seieren, men allerede i morgen begynner forberedelsene til den viktige matchen mot Sogndal, sier keeperhelten til TV 2 Nettavisen.

Naturstridig
Det var faktisk nesten naturstridig at det var FFK som gikk til pause med ledelse 1-0 i denne kampen. Odd Grenland hadde ballen, sjansene og overtaket på et FFK-lag som nesten ikke så ut til å forstå hva de gjorde på en fotballbane.

Men så ble Simen Brenne felt innenfor 16-meteren og Roger Risholt plasserte elegant ballen i nettet fra 11 meter. Da først våknet FFK.

Men mot slutten av omgangen var det Alexander Lund Hansen som ble hovedpersonen. Med flere klasseredninger var han mannen som holdt FFK inne i kampen.

- Det ble mye å gjøre ja, gliste den sympatiske burvokteren etter kampen.

- Jeg gjør vel et par veldig bra redninger, sier han beskjedent.

Klikk her for kampfakta og spillerbørs.

Ufattelig
- For å være ærlig var det rett og slett ufattelig at vi lå under til pause, sa en skuffet Arne Sandstø etter kampslutt.

- De hadde jo null og niks. Nei, dette føles som et ekstremt ran, slår han fast overfor TV 2 Nettavisen.

- Da de gikk opp til 2-0 må vi lenger frem på banen, og vi åpner oss nok mer enn det vi hadde planlagt på forhånd. Å tape en slik match kan bare beskrives som utrolig bittert, fastslår en nedbrutt Odd Grenland-trener.

Stort glis
Var Arne Sandstø skuffet var trenerkollega Knut Thorbjørn Eggen hans rake motsetning. Eggen var utrolig opplagt etter at tre nye poeng var sikret på hjemmebane, og kunne for første gang på lenge virkelig glise.

- Dette var jo bare utrolig gøy, gliser Eggen.

- Etter at vi klart å stå i mot den første halvtimen mener jeg at vi var det beste laget, sier Knut Thorbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen.

- Nå gleder i oss over denne seieren også reiser vi til Sogndal. Den kampen blir viktig, slutter Eggen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere