Gå til sidens hovedinnhold

Håpet lever

Grüners iskrigere er fortsatt med i kampen om opprykk til eliteserien.

KONGSVINGER: Torsdag kveld vant Grüner 4-1 borte mot Kongsvinger, og laget innkasserte dermed sine første poeng i kvalifiseringsspillet om opprykk til eliteserien.

Etter 3-5-tap borte for Rosenborg og 5-12-tap hjemme for Frisk Asker, fikk Grüner endelig en opptur i kvaliken torsdag. Mot Kongsvinger - som også sto uten poeng før gårsdagens møte - kom gjestene tidlig under i målprotokollen, men Anders Blegebergs disipler lyktes likevel å snu oppgjøret til seier.

Kongsvinger tok ledelsen etter bare fem minutter, men tre minutter senere utlignet Morten Elverud for Grüner. I midtperioden ordnet Tom-Ivar Thompson 2-1 tidlig, før Miro Brnic økte til 3-1 like etterpå.

Kongsvinger forsøkte å trykke inn en redusering i siste periode, men da Henrik Herdlevær la på til 4-1 for Grüner var seieren definitivt i boks.

Etter halvspilt kvalik er som ventet Frisk Asker i førersetet i jakten på en av de to plassene i neste års eliteserie. Asker-gjengen har ni poeng, mens Rosenborg er nummer to med seks. Grüner fikk tre poeng for torsdagens seier, og kan komme likt med Rosenborg hvis de slår trønderne hjemme i Grünerhallen søndag. Det blir en nøkkelkamp for å ta den andre eltieserieplassen bak Frisk Asker.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere