RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Har anbefalt Hoseth til Drillo

Ole Gunnar Solskjær har anbefalt en Magne Hoseth i sitt livs form til Drillo.

MOLDE – VÅLERENGA 2-1:

AKER STADION (Nettavisen): Magne Hoseth spilte sin tjuende og hittil siste landskamp i 1-1-kampen borte mot Island i mai 2009. Nå vil manager Ole Gunnar Solskjær ha Hoset tilbake på landslaget etter at 30-åringen senket Vålerenga med et herlig langskudd fra 25 meter i Moldes 2-1-seier over hovedstadslaget.

- Jeg har snakket med Egil om Magne og han vet at Magne er en veldig god spiller, sier Solskjær.

Solskjær mener Hoset har tatt store steg som fotballspiller denne sesongen, både defensivt og offensivt. Og er i sitt livs form.

- Som han selv sier, har Magne blitt en spiller som både arbeider defensivt og offensivt. Han har tatt mange steg denne sesongen, men han kan utvikle seg enda mer. Men akkurat nå er han i sitt livs form, sier Solskjær.

- Et fantastisk mål
Hoseth vil ikke karakterisere sitt fantastiske langskudd som inntraff tre minutter før slutt, og som sendte hjemmelaget i en fortjent ledelse før pause, som sitt fineste noensinne.

- Jeg har scoret noen slike i løpet av min karriere, senest i fjor mot Tromsø og Aalesund, husker Hoseth som likevel rangerer scoringen mot Vålerenga i går høyt. .

- Det er et flott mål. Jeg kjenner tidlig at dette er et skudd som vil treffe mål for jeg får et veldig godt treff på ballen. Ballen går rett fram og det er ofte et godt tegn, gliser 30-åringen.

- Det var et fantastisk mål. Magne har en fantastisk skuddfot. mener Solskjær.

Årsbeste
Før hvilen var Molde Vålerenga spillemessige overlegen og burde ha ledet med mer enn Hosets mål. Både Hoseth og Solskjær mener førsteomgangen mot Vålerenga er lagets beste til nå i sesongen.

- Første omgang er nok det beste vi har spilt, selv om vi var gode mot Rosenborg etter pause også. I dag vinner vi ballen tilbake tidlig og skaper sjanser på sjanser i første omgang, sier Solskjær som kan glede seg over at Jo Inge Berget blir klar for Molde 5. august.

- Jo Inge vil forsterke oss uten tvil. Selv om han kun er 20 år er det en spiller som vært med en god stund i Tippeligaen. Han er en av de største talentene i norsk fotball og jeg gleder meg til å arbeide med han, avslutter Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere