Gå til sidens hovedinnhold

- Har bare råd til én «Zlatan-lønn»

Milans president dreper Kaká-ryktene.

Den brasilianske fotballmagikeren Kaká har ikke fått det helt til å stemme på Santiago Bernabéu. Nå ryktes han å være på vei bort fra Real Madrid, og neste stopp kan være gamleklubben AC Milan.

Det trodde man hvert fall frem til nå.

Dyrt
For Milans president Adriano Galliani gjør det han kan for å sette en stopper for ryktene.

- Vi har bare råd til én «Zlatan-lønn», sier Galliani ifølge italienske Rai.

Zlatan Ibrahimovic har ordnet seg bra i Milan, og tjener etter sigende 80 millioner kroner i året. En lønn de fleste ville si seg fornøyd med, selv om svensken faktisk har gått ned i lønn siden han spilte i Barcelona.

Silvio Berlusconi har tidligere satset hardt økonomisk på sitt elskede Milan, og de rødsorte hadde lenge de høyeste lønningene i Serie A. Nå har de fått skikk på lønnskostnadene, og en Kaká-handel ville sette økonomien på prøve.

- Vi kan bare tillate oss å ha én spiller med en lønn som Zlatan Ibrahimovic, sier Galliani.

- Tjener for mye
- Jeg er lei meg for at Kaká har et problem i Real Madrid, men han må gå ned veldig mye i lønn skal han kunne komme tilbake til Milan. Han tjener for mye i Real Madrid til at Milan skal kunne matche det, spesielt siden de også betaler mindre skatt i Spania.

Zlatan Ibrahimovic har gjort en god sesong, scoret 14 mål og ligger på femteplass på toppscorerlista. AC Milan leder Serie A med fem poeng ned til Inter.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken