Gå til sidens hovedinnhold

- Har bedt Edu reise til Lyn

Advokaten til Lyns Edu og Ezekiel Bala skal ha bedt begge spillerne om å reise til Norge umiddelbart.

Det sier Morgan Andersen i Lyn til TV 2 Nettavisen.

FIFA har lenge sagt klart ifra at Edu og Bala må reise tilbake til Lyn så lenge saken om kontrakter og Mikel-saken ikke er avklart. Foreløpig har de imidlertid ikke returnert til Norge.

Spillernes advokat hevder imidlertid overfor FIFA at han har bedt de to om å reise til Norge. Så spørs det om advokaten kun har sagt dette til FIFA for at alt skal virke ryddig utad, eller om han virkelig har gjort det.

FIFA har imidlertid sagt klart ifra at spillerne risikerer strenge straffer om de ikke reiser til Lyn, uavhengig av hvordan saken ender.

For Lyn vil spesielt Edus retur være av stor betydning. Lyn har mistet Jan Derek Sørensen og Keijo Huusko etter fjorårssesongen. Forsvinner Edu vil klubben ha mistet tre spisser. Inn har skadeforfulgte Magnus Powell og unggutten Stian Rasch kommet.

- Vi planlegger både med at Edu og Bala kommer, og at de ikke kommer, sier Lyn-direktør Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Det jeg ikke forstår er at hvis de to vil vekk fra Lyn, så vil jo den beste måten å gjøre det på være å komme hit og vise seg frem. Det er mange klubber i Europa som er oppmerksomme på spesielt Edu. Da viser han også at han er lojal mot arbeidsgiveren sin. Kommer han ikke tilbake er det selvfølgelig leit og dumt, men det skader mest ham selv, legger Andersen til.

FIFAs behandling av de nigerianske kontraktene er trolig ferdig i løpet av mars.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken