Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett på maken?

Hull-fansen tror knapt sine egne øyne!

WEST BROMWICH - HULL 0-3:

Det er fire store lag i Premier League som hvert år regnes blant gullfavorittene, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Og disse fire ligger også denne sesongen helt i toppen.

Ett lag er imidlertid i ferd med å utfordre gigantene.

Strålende King
På like trassig vis som landsbyen til Asterix og Obelix nektet å bøye seg for romerne, nekter Hull å innse at det ikke er noe topplag. Lørdag ble West Bromwich Albion slått 3-0, til og med på bortebane.

Det sto 0-0 til pause, men to minutter ut i andre omgang tok Hull kontroll over kampen da et hjørnespark fra Dean Marney fant veien til Kamil Zayatte i WBA-feltet. Zayatte satte ballen i mål, bak en sjanseløs Scott Carson.

Marlon King var en av kampens store figurer, og han sto også bak 2-0-målet da han med en elegant vipp sendte ballen videre til Geovanni, som fikk en enkel jobb alene med Carson.

3-0-målet scoret King selv, etter at en WBA-forsvarer headet ham fri.

Toppoppgjør venter
- Det var en kamp med to forskjellige omganger. Vi visste at WBA kunne spille god fotball og vi så det i første omgang. Vi holdt 0-0 til pause. I andre omgang fikk vi se kvaliteten på de tre spissene våre, oppsummerte Hull-manager Phil Brown i et intervju sendt på Canal Plus.

Nå ligger Hull á poeng med Chelsea og Liverpool på tabelltoppen, dog med én kamp mer spilt, mens storlagene Arsenal og Manchester United følger på henholdsvis fjerde- og femteplass.

Neste oppgave for Hull City blir toppkampen mot Chelsea førstkommende onsdag. Da kan laget overta tabelltoppen!

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken