RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har funnet Brann-treneren

Sist oppdatert:
- Jeg har snakket med ham som blir ny Brann-trener, medgir sportssjef Roald Bruun-Hanssen.

(iBergen.no) Men det er også det absolutt eneste han ville ut med etter et forhør som ville fått torturistene i «24» til å nikke bifallende.

Hvem tror du blir Mons Ivar Mjeldes etterfølger? Si din mening i kommentarfeltet under.

Taus
Roald Bruun-Hanssen er sportssjefen som proklamerte at Lyn-spilleren Odion Jude Ighalo skulle erstatte Thorstein Helstad i Branns angrepsrekke, bare for å finne ut at perlen ønsket seg til Italia i stedet.

Derfor har han ikke tenkt å si noe som helst om den prosessen Brann nå er inne i og som har som mål å erstatte Mons Ivar Mjelde som Brann-trener.

- Jeg håper at det ikke skal gå så veldig lang tid nå før vi kan presentere den nye treneren. Vi har to nordiske serier som snart er sluttspilt. Det er ikke lett å gå inn og styre for mye før det.

Les mer om trenerspørsmålet:Disse vil Brann-fansen ha.

Snuste på Solskjær
Roald Bruun-Hanssen vil fremdeles ikke kommentere eller bekrefte at han dro til Manchester for å høre hva Ole Gunnar Solskjær skulle foreta seg neste år. Solskjærs agent Jim Solbakken har bekreftet det til Bergensavisen, men Bruun-Hanssen er stum som en østers. Som om dette er en øvelse han skal bevise for seg selv at han kan gjennomføre denne gangen: «Jeg skal ikke si et ord før det er over». For ordens skyld, Ole Gunnar Solskjær sa nei.

- Vi har vel sagt at vi mener den nye treneren skal snakke så vi forstår ham. Det betyr en skandinav, selv om en engelskspråklig kunne vært interessant.

Hvilke andre egenskaper han skal ha ifølge planen er uklart når vi vet han avla Ole Gunnar Solskjær et besøk. Snakker norsk, ja. Men ung og uprøvd er vel også adjektiver som passer.

Hvem blir det?
I Branns økonomiske situasjon kan det også være viktig om treneren er ute av kontrakt eller ikke.

Hvem det blir må vi altså vente på, minst til ut i neste uke. Og de som ennå ikke er kontaktet, de kan glemme det, ifølge Roald Bruun-Hanssen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere