Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har hvilt spillerne før Rosenborg-møtet

Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
Strømsgodset har et godt tak på kveldens motstander i Drammen.

Rosenborg kommer til søndagens toppkamp i Tippeligaen som serieleder, men må trolig kjempe knallhardt for å beholde føringen.

Trønderklubben har bare én seier på Marienlyst i Drammen siden Godset returnerte til det øverste selskapet i 2007. Seks kamper er spilt mellom lagene på «Gamle gress», og hjemmelaget har vunnet fire av dem.

Til sammenligning har RBK vunnet fem av sju på Lerkendal i samme tidsperiode, sist i juni da Per Joar Hansens menn vant 1-0. Noen videogjennomgang av nederlaget har ikke kommet på tale i Godset.

- Den kampen er blant sånne kamper jeg aldri ser om igjen. Det var en forferdelig prestasjon av oss. Vi var langt under pari og det jeg forventer av laget, sier Deila til Adresseavisen.

Kveldens storoppgjør kan du følge direkte i vårt livesystem fra klokka 18!

Mike Jensen avgjorde like før sidebyttet. Det irriterte Godset-trener Ronny Deila kraftig. Han var overhodet ikke fornøyd med prestasjonen, selv om gjestene gikk ut på Lerkendal-gresset med en offensiv innstilling.

I oppladningen til kveldens storkamp har Strømsgodset spart på kreftene etter tapet i europacupen mot tsjekkiske Jablonec. Deila gleder seg til å ta imot serielderen foran et fullsatt stadion.

- Det er litt surrealistisk at vi skal spille en sånn kamp her på Marienlyst. En kamp som betyr så mye, og som er en storkamp. For noen år siden tror jeg ikke det hadde vært i tankene våre. Men vi hadde noen sånne kamper i fjor også, og jeg føler vi begynner å få bra erfaring på det, fortsetter Godset-treneren.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!