*Nettavisen* Sport.

Har ikke tapt ett sett

Foto: EPA/SCANPIX

Serena Williams seiler videre i US Open.

06.09.09 20:50

Mens verdensener Dinara Safina røk ut og brukte tiden etterpå til å rase mot arrangørene, går US Open foreløpig som en lek for Serena Williams.

Søndag var det Daniela Hantuchova fra Slovakia som møtte sin overkvinne i amerikanske Williams i den fjerde runden. Williams viste hvorfor hun er an av de største favorittene i turneringen da hun enkelt vant 6-2, 6–0 etter at Hatuchova så vidt hadde bydd på litt motstand i starten.

– Noen ganger er jeg litt for perfeksjonistisk, jeg legger for mye press på meg selv. Jeg sa til meg selv at jeg bare måtte slappe av, forklarte Williams til ESPN etter kampen. Og det amerikanske tennisesset virket unektelig avslappet da hun cruiset videre på veien mot US Open-finalen.

Williams har demonstrert svært god form den siste tiden. Hun har vunnet tre av de fire siste turneringene hun har spilt.

Men selv om hun skulle vinne sin andre strake seier i US Open – hun vant i fjor også – er det fremdeles Safina som vil trone på topp på rankingen, der Williams er nummer to.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.