RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har ikke vunnet på 539 dager

Sist oppdatert:
Men torsdag er det dags igjen for åtteåringen. Sjekk våre travtips til Klosterskogen.

Klosterskogen travbane i Skien er alene om å arrangere travløp torsdag kveld, og nå som verdensmesterskapet på ski er igang er det viktigere enn noengang å være forberedt før man setter opp kupongene. Det kan være lønnsomt. Det er altså dobbel V5 på Klosterskogen torsdag og vår banker starter i begge V5-veddemålene.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Klosterskogen

Vi skal til V5-5A/V5-2B hvor meget formsterke 10 Espe Trym blir vårt frekke bankertips (har ikke vunnet siden 3. september 2009). Her er det knallform og nå er det vel slutt på uturen. På selveste nyttårsaften var Espe Trym først i mål på Jarlsberg, men da ble hesten disket etter å ha kjørt trangt i den siste svingen. Nest sist gjorde Espe Trym et heroisk løp fra dødens, og sist gjorde Espe Trym en fantastisk opphenting til fjerde etter startgalopp. Det spiller liten rolle med spor ti bak bilen for Espe Trym, han tåler å gjøre mye selv og dessuten synker galopprisikoen fra bakspor.

Klikk her for å se våre V5B-tips til Klosterskogen

Det finnes noen bra konkurrenter i mot, i form av 6 Alsaker Sylvester (enkel seier sist, men ikke av de tøffeste), 2 Kling Jens (har sviktet fra tet flere ganger den siste tiden og er heller den sprekeste nedover oppløpet, selv om siste indre og Kloster kan være en fordel), samt 12 Spiketna (men hvordan løser du denne utgangsposisjonen, Kristian Bjørnerød?). Vi tror formkusk Solberg fikser dette og at Espe Trym tar sin første seier siden 3. september 2009. Verd å merke seg er at Espe Trym kun har gått tolv løp etter det seiersløpet og at han har vunnet 8 av sitt livs 35 starter, så vi snakker aldeles ikke om en antivinner.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 10 B: 6-2-12 C: 7-3-5-4-1-8 D: 11-9

V5-1A:
Stor favoritt i den første avdelingen i V5A-spillet blir 5 Oddset Hæstak, men vi er ikke blitt veldig imponert over denne dama og velger å spekulere. Nå ligger det meste til rette for at startkjappe Oddset Hæstak inntar føringen i dette løpet, men hun er ikke av de tøffeste i sluttfasen.

I flott utvikling er 7 Hamilton Avenue som innfridde med stil fra dødens som vår lunsjbanker på Klosterskogen nest sist. Sist gjorde hesten et nytt flott løp fra et vanskelig tolvtespor. Ble treer da (Oddset Hæstak vant via siste indre). Tåler å gjøre en god selv og må regnes tidlig her. 3 Marion Montana viste endelig fremgang sist og holdt koken flott etter en steintøff åpning. Her kan det bli tet og så rygg leder, kan avgjort vinne derfra. Fra spor en vil nok også 1 Lady Elida H. ha et ord med i leken. Er kommet i trening til Tom Erik Solberg og viste fine tendenser ved flere anledninger i fjor.

4 Carina Pride presterer jevne fine løp, men mangler fortsatt litt på fighterviljen. Står fint til torsdag og kan være en luring.
Rangering V5-1A: A: 5 B: 7-3-1 C: 4-9-10-2-8-6 D: 12-11

V5-2A:
Ingen lettløst affære denne andre avdelingen, der kaldblodshester i lavt grunnlag skal ut på en kjapp sprint. Vi tar en frekkis og lanserer 4 Helge Trollet først. Er kommet i trening til Kjell Teigen og har vist kapasitet tidligere. Normalt bra fra start og kan sitte i tet tidlig her.

9 Låhne Vind er stort sett blitt bortkjørt av sin trener Geir Flåten. Kom seg til tet også sist, men Flåten dro atter en gang tempoet opp for tidlig og Låhne Vind trøtnet på de siste metrene. Vi innbiller oss at denne hesten er mye bedre med ryggløp og fartsmessig er han blant de beste i feltet. Fartsfylte 8 Valle Arja får stifte bekjentskap med Lars Anvar Kolle. Med all respekt for Alexander Heisholt, det er en solid kuskeforsterkning. Dersom Valle Arja skulle trave feilfritt, kan hun vinne.

3 Eike Prinsen gikk helt på det jevne, fra siste indre sist. Mangler litt fart i kroppen, og har neppe fordel av sprint. Det har heller ikke 1 Kile Håp som fikk maks til fjerde sist og ikke har fordel av innersporet bak bilen. 12 Kolnes Daffy har havnet i trening hos Erik Killingmo. Og denne karen er det fart i, men spor tolv er litt sjanseartet.
Rangering V5-2A: A: 4 B: 9-8-3-1-12 C: 11-7-6-5-2

V5-3A:
Auda, ikke mye enklere her. Vi setter 9 Stjerneodin fremst. Har galoppert seg bort i sine to siste starter, men tok ned en så bra hest som Balderflya i seiersløpet tredje sist. Uten galopp tror vi Stjerneodin er den beste hesten i feltet. 2 Jeppeblesen var vel kanskje ikke som best sist (vi hadde litt tro på ham da). Litt enklere motstand i kveld, og dersom Jeppeblesen kommer seg avgårde fra andresporet i volta, skal seierssjansen være god.

Eirik Høitomt setter seg opp bak 1 Frøken Kiodol igjen, ikke utenkelig at landschampionen kan taue dette løpet hele veien med femårshoppa som riktignok ikke har vist form i sine siste starter. 7 Mona har fartsressurser og galoppinnslag i skjønn forening, men kan få en flying start fra dette sporet og er selvsagt seiersaktuell.

Enkle 10 Anka scorer på at hun er travsikker, men hun er avhengig av å få det veldig servert.
Rangering V5-3A: A: 9 B: 2-1-7-10 C: 11-5-4-6-8-3

V5-4A/V5-1B:
10 Indregaards Lilja var vårt strålende motbud til den gedigne V65-favoritten Briskebyrappa forrige onsdag på Bjerke. Og den steintøffe hoppa skuffet ikke og vant komfortabelt etter å ha kommet seg til tet tidlig. I kveld er det bakspor på sprint, men motstanden ser overkommelig ut. Landschampion Høitomt får sjansen i kveld.

Knallform er det på 7 Alm Tindar (har gått i monte de to siste gangene). Her blir det svært sannsynlig tet og deretter lederrygg. kan vinne via siste indre. 1 Tapio skrellet gedigent i et V75-løp på Biri 13. november. Kommer nå tilbake etter pause og regnes tidlig her. Erik Killingmo (som også trener Tapio), velger selv å kjøre 8 Timian Best. Vallaken har skuffet østpå, men viste tegn til bedring etter galopp sist.

6 Rigel Jao er ikke alltid like løpssugen, men sprint passer fint og formen er brukbar. 9 Sando Blesen har varslet form lenge nå, kan være en luring å hekte på kupongen i kveld.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 10 B: 7-1-8-6 C: 9-3-5-4 D: 11-12-2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-3B:
14 hester til start i den tredje B-avdelingen og 10 av hestene har ikke tjent en krone. Slike løp burde vi blitt spart for i V5-veddemålet, for her blir det bingo.

Uansett, så var 6 Rock On Line overbevisende i sitt prøveløp, og fra et flott sjettespor i volta har nok Lars Anvar Kolle los på føringen her. Må sees med en fin vinnersjanse derfra og kan være en bankerkandidat. Flott til står også 1 Mde to Move som kommer fra Alexander Heisholts formsterke stall. 7 En Vie La Rose debuterte i Drammen mandag. Feilet da grovt fra start, og gjorde en helt grei opphenting til femte, men var nærmere 70 meter bak vinneren i mål.
Rangering V5-3B: A: 6 B: 1-7-2-10 C: 13-9-12-5-4-14-8-12-3

Annonse: Øivind Grøstad byr på glitrende spilleobjekt i V5-4A/V5-1B på Klosterskogen

V5-4B:
5 Dorado holder strålende form og blir vårt klare førstevalg i dette løpet. Holdt koken flott i et tøft V75-løp på Klosterskogen sist (ble firer). Og vært god i startene forut. Tåler å gjøre mye selv og blir en forholdsvis klar favoritt for oss. 7 Overlover blir et like klart annetvalg. Fra spor sju i volten vil nok Tom Erik Solberg prøve på teten, og derfra må det være en bra sjanse.

12 Nero Høgsted kan få en bra start herfra siden det er volte. Imponerte med sterk seier nest sist, mer på det jevne sist. 1 Bacardi B.M.W vant et svært billig lunsjløp sist, drar ikke fordel av 2100 meter og må nok være ytterligere forbedret for å vinne igjen i kveld. 10 Ohio D.K. er en hyggelig hest, men vi tror vinneren er på de forannevnte.
Rangering V5-4B: A: 5 B: 7-12-1 C: 10-11-3-2-9 D: 8-6-4

V5-5B:
1 Digital Recorder og 8 Invisible Power skiller seg ut i avslutningsløpet og det er ikke utenkelig at de sitter i henholdsvis tet og lederrygg ut av den første svingen. Digital Recorder falt med flagget til topps sist etter en tøff innledning på løpet og andreplassen var klart godkjent.

8 Invisible Power holder knallform om dagen. Holdt stand i det aller lengste mot seiersmaskinen Mieux di Quattro på Forus nest sist, og vant lett på Klosterskogen sist. Tåler å gjøre mye selv og topp vinnersjanse her. 2 Bambino Avanti falt som blytung favoritt sist, må ha vært en dårlig dag og normalt skal hesten være en seierskandidat her. Fin form er det også på 3 Family Gun som kan få et fint løp i kveld.
Rangering V5-5B: A: 1 B: 8-2-3 C: 4-12-11-10-5 D: 9-7
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere