*Nettavisen* Sport.

Har ingen stjerneplan

Liverpool-boss Rafael Benitez har ingen spesiell slagplan for å stoppe Milans største angrepsstjerne, Andrei Sjevtsjenko.

24.05.05 23:44

- De har mange gode spillere, og vi må passe oss for alle. Vi har ikke råd til bare å passe på Sjevtsjenko, sa Benitez til BBC Sport i Istanbul i dag. Benitez vet at Liverpool vil bli hardt straffet hvis de bruker så mye energi på Sjevtsjenko at de øvrige Milan-spillerne får fritt spillerom, og vokter seg derfor vel for å gå i fella.

Røper ingenting
Liverpools spanske trener var i godt humør på pressekonferansen, og avfeide nok en gang påstandene om at Liverpool har hatt flaks på veien mot morgendagens Champions League-finale.

- Dere er velkommen til å studere videoene fra Champions League-kampene våre, og da vil dere bli minnet om at vi har spilt god fotball, sa Benitez til det fremmøtte pressekorpset.

Liverpools lagoppstilling var han lite interessert i å prate om. Taktikken holder han også tett til brystet.

Men han innrømmer at det vil være gunstig med en tidlig scoring - for Liverpool.

Ikke engstelige
- Vi skal prøve å gjøre de tingene som er bra for oss og dårlig for Milan. Vi skal prøve å finne deres svake punkt og straffe dem, sa Benitez, som beroliger Liverpool-fansen med at spillerne ikke er engstelige før den store kampen:

- Vi vet at det er en viktig kamp for klubben, men vi er sikre på oss selv og ikke engstelige, sa Rafael Benitez.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.