*Nettavisen* Sport.

Har lært mye av Cecilie

Foto: Morten Rakke / SCANPIX

RIJEKA (TV 2 Nettavisen): Cecilie Leganger har bare vært i Krim i tre måneder, men Slovenias målvakt Barbara Gorski mener hun allerede har lært mye av den norske supermålvakten.

NORGE – SLOVENIA 29-28: Mens Cecilie Leganger storspilte i det norske målet, slet Barbara Gorski og Misa Marincek med å holde Slovenia inne i kampen i motsatt mål.

Alle tre er målvakter i Krim, men Marincek er denne sesongen utlånt til Celeia Celje.

Til tross for få treninger sammen med sine nye lagvenninner, har Leganger allerede klart å gjøre inntrykk på slovenerne.

- I løpet av de tre månedene Cecilie har vært i Slovenia, har jeg lært veldig mye. Hun er rett og slett en fantastisk jente, sier Gorski til TV 2 Nettavisen.

- Har forklart mye
Den slovenske målvakten mener at hun er heldig som får spille på lag med verdens kanskje beste målvakt og dermed kan lære fra henne.

- Hun har forklart meg mye om målvaktsspill og jeg mener alle målvakter kan lære noe av henne, sier hun.

Selv om oppgjøret mellom Norge og Slovenia utviklet seg til en skikkelig thriller, synes Gorski at det beste laget vant.

- Jeg synes Norge var bedre enn oss i dag og de fortjente å gå videre. Det var synd Ukraina ikke klarte å slå Ungarn slik at Norge kunne gått helt til finalen, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.