*Nettavisen* Sport.

Har laget mot Norge klart

Foto: (SCANPIX)

Tre dager før VM-kvalifiseringskampen mot Norge, har Italias landslagssjef Marcello Lippi allerede bestemt seg for hvem som skal starte kampen.

01.09.04 22:31

Marcello Lippi har fremdeles til gode å vinne med Italia etter at han overtok som landslagssjef. Hele Italia forventer at Lippi skal føre « Azzuri» til seier over Norge i den første VM-kvalifiseringskampen til fotball-VM i Tyskland 2006.

Mens Norges landslagssjef Åge Hareide fremdeles ikke helt har bestemt seg for hvem han skal starte med i toppkampen, har Marcello Lippi startelleveren klar.

Ikke i tvil
Og det til tross for en småskadet storstjerne Alessandro Del Piero. Det kan tyde på at Juventus-spissen blir satt på benken i oppgjøret i Palermo.

- Jeg er ikke i tvil. Jeg vet allerede hvem som skal starte mot Norge på lørdag, fastslår Marcello Lippi ifølge Sky Sports News onsdag kveld.

Det eneste som skaper hodebry for Marcello Lippi, er hvem han skal starte med på benken.

- Jeg har kun min tvil om hvilke spillere jeg skal ha med på benken, sier Lippi.

Røper ikke navn
Italias landslagssjef vil ikke svare på hvem han starter med. Heller ikke om han velger å sende Alessandro Del Piero på banen fra start mot Norge.

- Del Piero er tilbake etter skade, og vil være med oss å trene. Vi vil evaluere hans tilstand etter trening. Det er ikke vits i å risikere noe, forteller Marcello Lippi på mystisk vis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.