Fotballstjernen Antonio Cassano kommer i neste uke med selvbiografien «Jeg forteller alt», men allerede nå er bruddstykker av boken publisert på nettet.

Sampdoria-spilleren, som tidligere har vært innom Bari, Roma og Real Madrid, har lenge vært kjent som en bråkmaker, og i boka kommer han med flere personlige avsløringer.

Blant annet medgir italieneren at han har to store lidenskaper i livet. Noe overraskende er det ikke snakk om fotball, men om mat og sex.

- Jeg har hatt en del «eventyr», for å si det sånn. La oss si at jeg har ligget med rundt 600-700 damer, der rundt 20 av de var i underholdningsbransjen, skriver Cassano ifølge nettstedet The Offside.

- Da jeg spilte i Real Madrid bodde jeg mye på hotell. Der ble jeg venn med en kelner, og jobben hans var å komme med mat til meg, etter at jeg hadde hatt sex. En kveld med sex og mat, er perfekt for meg, skriver han.

Uvenner med Totti
På fotballbanen har jentefuten imidlertid ikke hatt like stor suksess. Til tross for et stort talent, har karrieren i stor grad vært preget av bråk og kontroversielle episoder.

Da han spilte i Roma, kom 26-åringen i konflikt med klubbens største stjerne, Francesco Totti. Begge var invitert til å delta på et talkshow, men til Cassanos store irritasjon fikk Totti 80 prosent av honoraret de var lovet.

I Real Madrid kom han også i bråk. Denne gang med den spanske klubbens daværende trener, Fabio Capello. I boken trekker spissen fram en spesiell episode, som skal ha fått begeret til å renne over.

- En gang i Tarragona ba han meg og Ronaldo om å varme opp gjennom hele annenomgang uten å la oss spille. I garderoben etter kampen kalte jeg han en drittsekk, og sa han var falskere enn monopolpenger.

Fattig i oppveksten
Hovedgrunnen til de mange konfliktene, skal ifølge Cassano selv være den tøffe oppveksten i havnebyen Bari. En by der skuddsalver, politi og sirener var en naturlig del av oppveksten.

- Jeg har vært fattig hele livet, men har aldri hatt en jobb. Det er mest fordi jeg ikke kan noe som helst. Så langt har jeg levd 17 år som en utakknemlig person, og ni år som millionær. I løpet av åtte år vil det jevne seg ut, skriver han.

Og fortsetter:

- På skolen hadde jeg problemer i alle fag. Hele seks ganger måtte jeg gå opp igjen en klasse i tiden på barne- og ungdomsskolen.

I 2007 returnerte Cassano til Serie A og Sampdoria, etter det mislykkede oppholdet i Real Madrid. Der har ting gått bedre, og så langt har han scoret 10 mål på 25 opptredener for klubben.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).