RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har millioner til spisskjøp

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Aalesund har øremerkede midler til å kjøpe seg en toppscorer i januar.

En gruppe investorer stilte i sommer penger til rådighet slik at Aalesund kunne kjøpe seg en toppspiss dersom rett spiller dukket opp. Det skjedde ikke. Nærmest kom Aalesund en avtale for André Senghor fra Senegal, men hans arabiske klubb ønsket til slutt ikke å selge.

Midlene fra investorene ligger imidlertid fortsatt på bordet. Dermed kan det bli spisskjøp i januar, skriver Sunnmørsposten.

- Jeg har fått tilbakemeldinger på at det fortsatt ligger øremerkede midler til en toppscorer tilgjengelig når overgangsvinduet åpner i januar neste år, sier AaFK-trener Kjetil Rekdal og gliser til Sunnmørsposten.

Rekdal understreker at det kan bli vanskelig å lokke en virkelig god spiss til Sunnmøre.

- Det er ikke enkelt å hente en toppspiss til Ålesund. Det er enklere for større klubber som Vålerenga og Rosenborg, sier han.

Aalesund hentet flere offensive spillere til klubben før denne sesongen, men verken Sander Post, Kjell Rune Sellin og Solomon Okoronkwo har slått skikkelig til. Med bare 25 mål på 24 kamper i Tippeligaen er det tydelig hvor skoen trykker i Aalesund.

Demar Phillips er toppscorer i klubben med seks mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere