*Nettavisen* Sport.

Har to år igjen av karrieren

SLUTTER: Om to år legger friidrettsikonet Usain Bolt (27) løpeskoene på hylla. Foto: (imago / All Over Press)

Usain Bolt mener han ikke har mer å oppnå.

03.08.14 16:43

Supersprinteren Usain Bolt (27) bekreftet lørdag at sommerlekene i Rio de Janeiro i 2016 blir hans siste mesterskap.

Jamaicaneren, som er verdensrekordholder på tre distanser, har tidligere hintet om at han kunne komme til å fortsette med ett mesterskap også etter Rio-lekene. Men nå er tonen en annen, melder The Telegraph.

- Jeg snakket med Michael Johnson, som sa at han la opp han ikke hadde mer han kunne oppnå. Jeg er glad for at jeg har klart alt det jeg har, men når det ikke er mer å strekke seg etter kan du like godt slutte, sier Bolt.

- Jeg kommer til å overlate idretten til alle de unge barna som kommer opp, fordi jeg hater å tape, fortsetter 27-åringen.

Bolt fyller 29 år på avslutningsdagen av neste sommer-OL i Brasil. Det kan ende med å bli en perfekt anledning til å avslutte karrieren for tidenes beste friidrettssprinter.

Han ble spurt om veien videre etter å ha loset Jamaicas stafettlag inn til gull på 4 x 100 meter stafett i de pågående Samveldelekene i Glasgow.

Da kom det fram at det ikke er aktuelt for Bolt å fortsette til de neste Commonwealth Games i Australia, men at Rio-OL blir det siste mesterskapet.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag