Gå til sidens hovedinnhold

Har ventet på Daniel

Åge Hareide tror kapteinsrollen kan ha gitt Daniel Fredheim Holm et løft.

ULLEVAAL (Nettavisen): To mål og storspill mot Stabæk førte til cupgull og en plass i landslagstroppen for Daniel Fredheim Holm (23).

Allerede som 18-åring imponerte han stort, da han først hjalp Skeid til å slå Vålerenga ut av cupen i 2004 og deretter gikk til byrivalen og umiddelbart etablerte seg på laget. Men det neste skrittet klarte Daniel Fredheim Holm aldri å ta.

Ikke før søndag. Ikke før cupfinalen mot Stabæk.

Rykk og napp
- Jeg hadde ventet det litt tidligere, ja, sier Åge Hareide til Nettavisen.

Landslagssjefen har lenge fulgt oslogutten og hans utvikling tett.

- Jeg synes at han er en av de spillerne i Norge som har fått mye fra naturen sin side. Han har god balanse, god nærteknikk, han er god i lufta og har et godt skudd. Jeg hadde trodd at han skulle være lenger fremme. Men det er noen som utvikler seg veldig raskt, tar steget opp og så stagnerer igjen før de tar skrittet videre. Det har gått litt i rykk og napp med Daniel, mener Hareide.

Kaptein
Han var ikke helt sikker på at Fredheim Holm fortjente en landslagsplass før han så søndagens cupfinale. Men etter Vålerengas 4-1-seier over Stabæk, var det ingen tvil.

- Det vi ønsker, som landslagstrenere, er at han skal bruke ferdighetene sine som på søndag. Jeg har snakket litt med han om det. At han har så mye fra naturens side. Men nå har han fått på seg kapteinsbindet, kanskje det har hjulpet. I hvert fall har han alt som skal til for å bli kjempegod.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken