RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Hard kamp i vente

Sist oppdatert:
Molde og Vålerenga avslutter den åttende tippeligarunden i kveld. Her kan du lese siste nytt om lagene og TV 2 Nettavisens vurdering av kampen.

Molde - Vålerenga
Molde Stadion, klokken 19.00
Vårt tips: 1-1

Molde-trener Reidar Vågnes har spørsmålstegn ved navnene til Thomas Mork, Magnus Kihlberg, Anders Hasselgård og Trond Strande. -De er til sjekk nå. Jeg håper i hvert fall to av dem blir klar, sier han til TV 2 Nettavisen.

En som er definitivt ute er Magne Hoset. Han fikk sitt tredje gule kort for sesongen mot Tromsø sist og soner karantene i kveld.

Bedre nyheter for Vålerenga. -Vi kan velge fra en skadefri tropp, forteller assistenttrener Lars Bohinen. Daniel Fredheim Holm er med i troppen etter å ha spilt EM-kvalifisering for G19-landslaget. -Han spilte ikke den siste kampen, sier Bohinen.

Og begge lag går for seier på Molde Stadion. -Det er en viktig kamp for oss. Den blir et veiskille. Vinner vi i dag er vi med på øvre halvdel. Taper vi, får vi en tøff vei å gå, sier Vågnes. Men kan forvente seg tøff kamp. -Vi kommer til å gå ut for å vinne og det har vi god tro på at vi skal klare, sier Bohinen.

Vi tror det blir en jevn kamp som kan vippe begge veier.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere