Gå til sidens hovedinnhold

Harde (?) uker for Lodden

BLOGG: Johnny Lodden skriver om sitt pokerliv i Nettavisen.

Det er lenge siden forrige blogg nå - som vanlig ...

Som jeg skrev i sist blogg var turen gått til Brasil og Fortaleza, hvor vi fikk låne leiligheten til Fropsy. TY.

Vi hang og slang der borte i rett over 3 uker, uten at så mye fornuftig ble gjort. Dessverre ble det mye spilling på nett, noe som ikke ble noen suksess for meg. Også det som vanlig. :P

Det var en ganske så slapp gjeng som hang der borte, så vi gjorde ikke så veldig mye spesielt. Fra dag én var målet å komme seg i en vannpark som ligger rett utafor byen her, som har verdens lengeste «magesug»-sklie på 48 meter, men siden vi bare hadde 3-4 uker på oss, ble det selvsagt ikke noe av!

De dagene vi klarte å gjøre noe, gikk det som regel i soling, beach, bading og volleyball.

Mitt store høydepunkt der borte var uten tvil en helg vi reiste inn til en plass som heter Canua, som er en gammel hippielandsby der cirka hele byen er bare av sand. Eller by og by ... den var jo til og med mindre enn Jørpeland! Men humor det var det! Det eneste du kan gjøre der er og ligge på stranda om dagen og skjenke det til på kvelden, noe som passer meg perfekt, ihvertfall for en helg. ;)

Etter at folk har skjenket det til oppe i byen/gata (det var bare én gate med pubber), tok de fleste turen ned på stranda, der festen fortsatte videre med bading, bålbrenning og skjenk med mer.

Etter noen uker der nede gikk turen til København, der EPT sto for tur. Som vanlig var det fullt av nordmenn der nede og sinnssykt mye kjentfolk, så jeg visste at det kom til å bli en hard uke der nede, men jeg hadde slappa av såpass mye i Brasil at det var jeg klar for!

Før dag 1A var det Scandinavian Poker Awards, som det bruker å være. Jeg var selv nominert i to katogorier: Årets Livespiller og Årets Prestasjon. Jeg visste jo selvsagt at jeg var drawing dead i begge de to, men det var hyggelig å bli nominert, i det minste, som vel er det man skal si når man ikke vinner. ;)

Jeg fikk æren av å dele ut årets internettspiller, som ikke overaskende ble Ilari «Ziigmund» Sahamies!

Selv syns jeg at det var ren idoti at ikke Peter Eastgate eller Jesper «kipster» Hougaard vant prisen som årets liveplayer. All respekt til Patrik Antonius, men når den ene vinner WSOP Main Event og han andre vinner en WSOP event og en WSOPE event bør vel strengt tatt en av dem få den prisen.

Jeg spilte dag 1B der borte og startet i sete 5 med Ørjan Holt i sete 4, så dette lå an til å bli en morsom dag! Andre kjente spillere rundt bordet var blant andre «Nebuchad», som satt i sete 3. Jeg startet dagen med å spille ganske mange hender, sannsynligvis fordi det var lenge siden forrige turnering. Jeg var sugen på å dra inn noen potter tidlig! :)

Dessverre gikk det ikke helt som planlagt og jeg tapte 2k ganske tidlig, men ingen krise i det. Sete 1 og 2 var ikke gode, så da de var inne og jobbet i potter pre, tok jeg meg som regel en flop.

På slutten av level 1 spilte sete 1 opp til 250, altså 5 x bb. Sete 2 og Nebuchad hengte seg på og det samme gjorde jeg i BB med JJ. Jeg orket ikke å slå om på 3 mann der med 8k i deigen, i tilfelle én skulle slå om igjen og jeg måtte kaste. Flop: 2 8 9 rainbow. Det ble check rundt til Nebuchad, som bød 750. Jeg valgte bare å syne ettersom både sete 1 og 2 lett kunne slå om her. Sete 1 kastet og sete 2 gikk all-in med 3k mer. Nebuchad gikk inn i lang boks før han kastet. Jeg blikksynte selvsagt og han viste opp AK. Turn: x River: K ...FFS!!

Etter dette var jeg nede i rundt 4k og jobbet.

Etter dette kastet jeg ganske mye før jeg plukket opp 1010. Ørjan spilte opp til 400 UTG på blindene 75-150, jeg synte bare og det samme gjorde to andre. Flop: 2,7,10... Hmm... Hvordan skulle jeg få minst doblet eller helst triplet stacken min her, da? Dessverre ble det check rundt på flop. Turn: J. Ørjan checket og jeg bød 1k, nestemann raiset til 3500, noen som satte meg all-in. De andre kastet og jeg viste stolt opp 1010, men han viste 89 og med blank river ble det en jævla kort turnering for min del. :(

Hadde sett skikkelig frem til denne turneringen og hadde gode forhåpninger, men nei da!

Etter en veldig hard uke i København, var det klart for ukas høydepunkt: Theo Jørgensen vs Gus Hansen i boksefight! Det var en megasuksess der begge to tydeligvis hadde ligget i hardtrening lenge! Det var super stemning i salen og 3000 mann som heiet gutta frem. Etter en tett og jevn match vant Theo på poeng! Jeg hadde ikke store forventninger til showet, men det var skambra!

Idet jeg endelig skulle komme meg hjem til kjære Jørpeland igjen, kom Ørjan med en idé om at vi heller burde ta en liten tur til Thailand!?

Jeg klarte selvsagt ikke å si nei til det, så nå ligger vi her på et hotellrom i Bangkok og prøver og finne ut hvor vi skal videre! Det er 35 grader og nydelig vær her, så overleve dette skal jeg nok klare ... ;)

Over og ut!

Johnny

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken