*Nettavisen* Sport.

Hardy vraket fra hockey-treff

Foto: (foto: scanpix)

Landslagssjef Hardy Nilsson var likevel ikke velkommen på talerstolen på ishockey-treffet før den svenske eliteserien starter fredag. Årsak: Fiaskoen i World Cup.

17.09.04 19:09

Så sent som for et par dager siden var Tre Kronors landslagssjef booket på talerstolen på ishockeytreffet for trenere og medier i Globen.

Men på grunn av Sveriges fiasko i World Cup, ønsket ikke arrangørene å høre Hardy Nilssons ord.

- Det finnes mye å si om eliterserien i ishockey, og vi ville heller fokusere på det, sier formann i den svenske hockeyligaen Peter Gudmundson til svensk TV 4.

Svake resultater
Hardy Nilsson skulle opprinnelig ha snakket om den kommende sesongen, og hvilke syn han har for landslaget videre.

Men de svake resultatene fra Sveriges hockey-helter Tre Kronor den siste tiden, fikk den svenske hockeyligaen til å tenke seg om.

De vraket ham fra talerstolen.

- En del av svensk hockey
Normalt pleier alltid Tre Kronors landslagssjef å snakke om sine tanker før den svenske sesongstarten. Det er her landslagssjefen henter mesteparten av sine spillere.

- Tre Kronor er en del av svensk hockey, sier Peter Gudmundson - og konstaterer at landslagsresultatene alltid får konsenkvenser.

- Om landslaget hadde gjort det bedre i World Cup så hadde vi hatt et bedre utgangspunkt for eliterserien og svensk hockey som helhet, sier han.

Hardy Nilsson nektet å gå av etter fadesen i World Cup, der Sverige ble slått ut av Tsjekkia med klare 1-6.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.