RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide: -Gutta tjener for mye

Sist oppdatert:
Landslagssjef Åge Hareide mener John Carew, John Arne Riise, Morten Gamst Pedersen & Co. tjener for mye penger.

- Lommeboka er så stor at de går skakt når de kommer på landslagstrening. De har i overflod av penger - og det er ikke bra, sier Åge Hareide om sine egne spilleres lønninger til VG.

Det var i forbindelse med et foredrag landslagssjefen holdt for næringslivet fredag, at han valgte å kritisere egne spillere.

Hareide, som sjøl tjener rundt tre millioner kroner som sjef for det norske landslaget i fotball, hevder dette er bare vekslepenger, og forklarer litt av kulturen til sine spillere slik:

- Vi var i Nord-Irland for å spille landskamp (18. februar 2004, Norge vant 4-0). Noen av gutta satt på hotellrommet og spilte playstation. De hadde kjøpt nytt utstyr, for de gadd ikke å ta med seg det de allerede hadde. Andre spillere spilte golf, også de kjøpte nytt utstyr, sa Hareide til forsamlingen.

Med sin nye avtale tjener for øvrig John Arne Riise anslagsvis 25 millioner i Liverpool, mens John Carew har en lønn som er verdt rundt 35 millioner norske kroner i den franske klubben Lyon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere