RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide forsvarer eldreuttak

Sist oppdatert:
Åge Hareide føler seg ikke truffet av kritikken fra Jan Åge Fjørtoft.

- Vi har sammenfallende interesser, og har aldri uttalt oss om bruken av yngre spillere, sier landslagssjef Åge Hareide om kritikken fra Jan Åge Fjørtoft.

Dermed slår landslagssjefen tilbake mot påstanden fra LSK-manageren, som onsdag ba om å «slippe for mange utfall fra Åge og andre i NFF der de konkret kritiserer klubbene for de valg vi gjør i forhold til våre lag».

- Vi er ønsker det beste for norsk fotball, og har tidligere kun uttalt oss om bruken av utenlandske spillere, påpeker Hereide, som ikke tar Fjørtofts innlegg på Lillestrøms hjemmeside så altfor tungt.

- Dette anser jeg mer som et hjertesukk enn kritikk, sier Hareide til Nettavisen.

I det samme innlegget har LSK-manageren også innvendinger mot behandlingen av Frode Kippe og Pål Steffen Andresen. Hareide mener også dette har sine naturlige forklaringer.

- Frode Kippe vet godt at han er alternativet vårt til Brede, dette har vært klinkende klart i lang tid. Det handler om å finne den rette balansen i forsvaret, og de to har sin kompetanse i oppspill bakfra og luftstyrken.

- Pål Steffen Andresen har vi diskutert med Fjørtoft tidligere, men dette ville være et helt feil tidspunkt å ta ham inn i landslaget på, både for ham og Norge, avslutter landslagssjefen med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere