*Nettavisen* Sport.

Hareide henter tilbake Cornelius og Ankersen til Danmark-troppen

 

TILBAKE I MANESJEN: Åge Hareide er friskmeldt og klar for flere EM-kvalifiseringskamper med Danmark. Her fra oppgjøret mot Irland i Parken tidligere i år. Foto: Bradley Collyer (Pa Photos / NTB scanpix)

Serie A-duo får sjansen igjen foran de neste landskampene.

30.09.19 14:42

Åge Hareide er friskmeldt etter sykehusoppholdet tidligere i høst, og mandag presenterte han 23-mannstroppen som er med til Danmarks kommende kamper mot Sveits og Luxembourg.

Danskenes norske landslagssjef har ikke gjort store endringer siden forrige samling. Men Parma-spissen Andreas Cornelius og Genoa-backen Peter Ankersen er tilbake i varmen etter en periode ute.

Også keeperen Frederik Rønnow fra Eintracht Frankfurt er med igjen etter å ha mistet oppgjørene mot Gibraltar og Georgia i september på grunn av skade.

Ellers inneholder troppen som vanlig stjernespillere som Kasper Schmeichel (Leicester), Christian Eriksen (Tottenham), Simon Kjær (Atalanta) og Thomas Delaney (Borussia Dortmund).

Også den tidligere eliteserie-profilen Christian Gytkjær (Lech Poznań) får fornyet tillit.

Blant spillerne som fortsatt holdes utenfor er Southampton-midtstopper Jannik Vestergaard. Han har ikke blitt inkludert i troppene til Hareide siden november i fjor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag