RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide ønsker spisskrig

Sist oppdatert:
LONDON (TV 2 Nettavisen): Åge Hareide har funnet sin drømmeduo i John Carew og Steffen Iversen. Nå er han spent på om noen kan gi dem kamp.

Norge har med fem spisser til London, og møtet med Australia på Craven Cottage på tirsdag. Carew og Iversen er de etablerte førstevalgene, mens Azar Karadas og Bengt Sæternes er nye i troppen.

Og i kulissene lurer Alexander Ødegaard, som trives både som spiss og kantspiller.

- Vi har fått skjerpet konkurranse i neste alle lagdeler. Nå ønsker vi at Karadas og Sæternes skal gi oss det samme fremover på banen, sier Hareide til TV 2 Nettavisen.

51-åringen tror veien er frem kortere enn hva folk aner, når det gjelder Karadas og Sæternes:

- Det er små marginer. Azar og Bengt har kvaliteter som er interessante. De er begge gode, gjennombruddshissige spillere.

Australia-kampen er årets siste for landslagssjefen. Den skal han bruke til å gi bortimot samtlige spillere i troppen mer spilletid.

Men helst ville han faktisk vært ferdig for i år. Tirsdagens kamp blir en forlengelse av sesongen, som egentlig er ferdig, mener Hareide.

- Det kjennes litt vanskelig ut. Vi må kjempe oss opp, og finne gløden som skal til, for å levere mot Australia, sier Hareide.

Gløden kommer nok. Og kanskje også en utfordrer eller to for for Carew og Iversen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere