Gå til sidens hovedinnhold

- Hareide ringer nok ikke

Fredrikstads trener vil ha Ardian Gashi med norsk flagg på brystet.

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): FREDRIKSTAD-HAMKAM 2-1:

FFK-trener Anders Grönhagen mener tomålscorer og matchvinner Ardian Gashi burde få en ny sjanse på landslaget, særlig hvis han fortsetter å spille slik han gjorde søndag kveld.

- Da er han helt klart er god nok. I dag spilte han som en landslagsspiller. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen hans i dag. Det var veldig viktig for han å score igjen, sier svensken til Nettavisen.

- Det var viktig for selvtilliten hans å få til en kamp som det her. På høsten i fjor spilte han helt klart som en landslagsspiller. Kommer han tilbake til den formen, mener jeg han er god nok, fortsetter han.

- Fokuserer kun på Fredrikstad
Hovedpersonen selv er litt mer ydmyk.

- Jeg er veldig fornøyd med tre poeng og to mål i kveld, forteller banens beste.

- Føler du selv at du fortjener en sjanse på landslaget hvis du fortsetter slik du gjorde i dag?

- Jeg fokuserer kun på Fredrikstad, og at vi skal gjøre det bra.

- Hvis Åge Hareide ringer og vil ha en prat?

- Han ringer ikke, smiler Ardian Gashi.

Nok en gang på topp
Med sine to scoringer tok Fredrikstad tilbake tabeltoppen for en stakket stund - helt til Stabæk vant 1-0 over Rosenborg, men uansett smakte det godt med tre fortjente poeng. Men det kunne fort gått annerledes.

For det var bortelaget som først tok ledelsen ved tidligere Fredrikstad-spiller Markus Ringberg. FFK-spillerne mente det var en hands innenfor 16-meteren i forkant av målet, men dommer Tom Henning Øvrebø vinker bort protestene.

Men Fredrikstad kom tilbake, og Ardian Gashi utlignet med et skudd fra 16 meter fire minutter senere. Dermed gikk lagene til pause med uavgjort, men begge lagene kunne fort gått til pause med en ledelse.

- Jeg synes vi gjør en god førsteomgang. Vi burde kanskje scoret tidligere på et par av mulighetene vi produserer, men vi gjør en god omgang, mener Grönhagen.

- Vi har en fire-fem store sjanser, og kunne fort avgjort kampen hvis vi hadde fått inn en eller to før pause. Men det kunne HamKam også. De var farlig frempå et par ganger, understreker svensken.

- I andre omgang føler jeg vi gjør det bra til vi scorer. Etter det detter vi litt ned, og lar dem ta over litt. Men vi er solide bakover, og Lasse (Staw) gjør nok en god kamp. Vi tar tre fortjente poeng, føler jeg, avslutter han.

- Et steg i riktig retning
Bortelagets trener Arne Erlandsen er enig:

- Vi har noen sjanser som vi burde scoret på. Og når vi går opp i ledelsen like før pause, er det veldig surt å få en imot like etter, legger han til.

- I andre omgang går vi ut og skal prøve å få kampen i vårt spor, men vi mangler litt struktur fremover. Det er først etter at de scorer at vi får begynne. Men jeg synes dette var et steg i riktig retning, forteller han.

- Et deilig mål
I andre omgang var det vertene som ville mest, mens gjestene så litt tafatte ut. Vinnermålet kom etter at Ardian Gashi så at borte lagets keeper sto litt ute, og fyrte av et skudd fra 30 meter som gikk i en fin bue over keeper Ivar Rønningen og deretter i mål.

- Et deilig mål, sier Ardian Gashi.

- Nå er vi tilbake det vi vil være, sier han med et smil.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris