RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide røper ingenting

Sist oppdatert:
MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): Åge Hareide har mesteparten av laget til onsdagens landskamp klart. Taktikken er han mer usikker på.

Thomas Myhre – André Bergdølmo, Erik Hagen, Claus Lundekvam, John Arne Riise – Jan Gunnar Solli, Tommy Svindal Larsen, Magne Hoset, Morten Gamst Pedersen – Steffen Iversen – John Carew.

Slik ser kanskje det norske laget ut når avspark tas i Moldova klokken 19.45 (norsk tid) onsdag kveld.

- Det er noen spillere som er klare, men hvem det er sier jeg ikke til deg, svarte Åge Hareide (51) da TV 2 Nettavisen spurte landslagstreneren om hvordan onsdagens lag blir.

Den mye omtalte høyrekanten til Norge er en av bekymringene for Hareide. Thorstein Helstad forsøkte seg der mot Malta i forrige kamp, men er ikke med denne gang.

Jan Gunnar Solli er imidlertid aktuell for laget igjen, for første gang siden han valset rundt med Slovenia på Ullevaal. Men Solli sliter med et vondt lår, og trente ikke fredag.

Hareide er likevel ikke bekymret for RBK-spilleren.

Det taktiske opplegget er heller ikke hundre prosent klart. Hareide er såpass usikker på hvordan gressmatten på Republican Stadium Chisinau ser ut at han vil vente med den endelige slagplanen til han har besiktiget kamparenaen.

- Du må alltid ta hensyn til motstanderen, de bestemmer ofte hvor høyt press du kan spille med. Underlaget har også noe å si. Vi vet ikke hvordan det ser ut før vi kommer til Moldova, poengterer Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere