*Nettavisen* Sport.

Hareide sa nei

Foto: Adam Ihse (Scanpix)

Fortsetter ikke i Örgryte. Ønsker seg til Viking.

20.11.09 17:14

- Det var vanskelig, fordi klubben har gjort mye for at jeg skulle bli der, og lagt til rette for en god satsing. Men denne gangen ville jeg vurdere andre ting, sier Åge Hareide til NRK.

Nordmannen ble hentet til klubben i sommer, da Örgryte lå håpløst fortapt i bunnen av Allsvenskan. Han ble nesten en mirakelmann da han var svært nære på å klare å lede laget til ny kontrakt, men det endte med nedrykk.

For kort tid siden ble det klart at Uwe Rösler måtte forlate trenerjobben i Viking. Dermed henvendte Stavanger-laget seg til Hareide.

Det har også blitt spekulert kraftig i om Rosenborg har snakket med Hareide eller ikke. Hareide selv har benektet dette.

Uansett ser han ut til å foretrekke Viking.

- Det er de som er mest aktuelle nå. Det er en bra jobb i en god klubb, sier Hareide.

Nå har Örgryte begynt letingen etter ny trener, selv om de ikke legger skjul på at de håper Hareide skal ombestemme seg.

- Døren står fortsatt oppe for Hareide, og skulle han komme tilbake med et positivt svar om noen få dager, så får vi vurdere det opp mot hvordan vi ligger an med andre forhandlinger, sier Örgryte-leder Lars Ranäng til klubbens hjemmesider.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.