RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide sier nei til RBK

Sist oppdatert:
Rosenborg krever at Jan Gunnar Solli og Daniel Braaten sendes hjem fra München. Åge Hareide sier nei.

Både Jan Gunnar Solli og Daniel Braaten sliter med småskader, men er med på landslagets samling i München. Onsdag spiller Norge mot Moldova i en viktig VM-kvalkamp.

- Det medisinske støtteapparatet i Rosenborg har konkludert med at begge er for skadet til å spille landskampen mot Moldova. Det har vi også formidlet til landslagsledelsen, sier Per Joar Hansen til Adresseavisen.

Braaten har trent lett på egenhånd under de to øktene landslaget så langt har hatt i Tyskland. Solli var lørdag med på halvparten av treningsøkten.

Landslagslege Thor Einar Andersen undersøkte de to RBK-spillerne fredag, og kom til en annen konklusjon enn Rosenborg. Han karakteriserer skadene som overbelastninger.

- Om de blir klare for spill onsdag, er for tidlig å si nå. Men foreløpig vurderer vi heller ikke å sende noen av dem hjem, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Jan Gunnar Solli selv sier til TV 2 Nettavisen at han håper å delta for fullt på søndagens trening.

- De medisinske ekspertene her har full kontroll. Kjenner jeg noe, går jeg rett av banen. Det er klart at det er viktig å være klar til sesongstarten, men VM-kvaliken er også viktig, sier Solli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere