RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide synes synd på Molde

Foto: Anders Rikter (TV 2 Nettavisen)
MOLDE NYE STADION (TV2 Nettavisen): Trenden fortsetter for Molde, laget skaper mange sjanser, men klarer ikke å omsette dem i mål. - Jeg synes synd på Molde, sa RBK-trener Åge Hareide etter å ha sendt romsdalingene ned i bunnstriden.

MOLDE - ROSENBORG 0-2: Molde skapte mange sjanser og spilte ikke noen dårlig kamp mot et Rosenborg-lag som ikke kom skikkelig inn i kampen før et stykke ut i andre omgang. Men som vanlig hadde Molde dårlig uttelling på sjansene sine.

Kampfakta og spillerbørs fra Molde-RBK.

Slitt med det i hele år

- Vi mangler en typisk goalgetter, mener Strande.

Moldes trener Odd Berg er også frustrert over at målene ikke kommer.

- Vi har slitt med dette i hele år, vi er på høyde med motstanderne og vel så det, men er ikke effektive og gode foran kassa. Men taktisk sett fungerte vi perfekt, vi klarte å være kompakte og låse Ørjan Berg, sier Odd Berg.

- Synes synd på Molde

- Dette var vår sjette kamp på sytten dager, og spillerne var utladet, og vi gikk på sparebluss i første omgang. Molde forsvarte seg godt, og det var vanskelig å finne åpninger forsvaret deres, sier Rosenborgs trener Åge Hareide.

- Vi var mer effektive enn Molde. De spilte en bra kamp, og vi var kanskje litt heldige, sier Ørjan Berg til TV2 Nettavisen i garderoben etter kampen.

- Jeg synes synd på Molde sånn i ettertid, jeg har spesielle følelser for klubben, men laget har såpass mange gode fotballspillere at jeg ikke tror det er noen fare for MFK. Om de jobber steinhard i de siste kampene så går det sikkert bra, mener Hareide.

Rødt kort til Karadas

Azar Karadas pådro seg et rødt kort etter en duell med Trond Strande. Hverken Karadas eller Strande er kjent for å trekke seg først i duellene, og resultatet ble at en irritert Strande fikk kjenne knottene til Karadas. Dommeren syntes Strande fortjente gult og Karadas rødt etter den episoden, men det røde kortet var det ikke mange som var enig i etter kampen.

- Jeg ble overrasket over at han fikk rødt kort, gult til begge hadde vært greit, sier Strande til TV2 Nettavisen. Ola By Riise forsto heller ikke hvorfor det ble rødt.

- De fleste som var i nærheten syntes vel det var vel strengt, mener han.

Eddie Gustafsson ute med skade

En stygg strek i regningen for Molde er det at keeper Eddie Gustafsson ser ut til å ha fått en brist i låret, og dermed risikerer å måtte stå over en del kamper fremover. Gustafsson har vært en av Moldes beste spillere nå i høst, og presset på laget blir ikke mindre med slike nøkkelspillere på skadelisten. Men trener Odd Berg er likevel sikker på at Molde klarer å ta den seieren laget trenger i neste kamp i Eliteserien, borte mot Aalesund.

- Vi kan ikke tape mot AaFK, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere