RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide valgte Opdal

Sist oppdatert:
Håkon Opdal skal vokte Norges mål mot Malta.

BISLETT (Nettavisen): Thomas Myhre er ikke med i Norges tropp denne gangen. Derfor var det usikkert hvem som skulle stå i mål for Norge i de viktige EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Ungarn. Valget sto mellom Håkon Opdal og Rune Jarstein, og nå har landslagssjef funnet Myhres erstatter.

Det blir Håkon Opdal.

Ikke uventet, vil kanskje mange si, siden Opdal har voktet det norske buret tidligere, og var Hareides andrevalg før Myhre tabbet seg ut mot Bosnia og Tyrkia. Hareide sier at uttaket av Opdal ikke har noen ting med Rune Jarsteins lårskade å gjøre.

– Det er uansett bestemt at Håkon skal stå. Vi har ønsket å gjøre dette valget tidlig. Håkon trenger tid på seg til å forberede seg til kampen, sier Hareide onsdag.

- Hvis Odd hadde slått Brann 2-0 på mandag: kunne det vippet den andre veien?

– Det svarer jeg ikke på. Men vi har to gode keepere, og Håkon gjorde en bra jobb for oss mot Kroatia og Serbia. Derfor har jeg stor tillit til ham, og derfor får han sjansen, begrunner Hareide.

Rune Jarstein fikk seg altså en smell i låret tirsdag, men landslagsledelsen regner med at han er aktuell for troppen på lørdag. Uansett er Jon Knudsen hentet inn som et alternativ.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere