RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hareide vet lite om Røde Stjerne

Sist oppdatert:
- Det er fullt mulig å slå dem, mener Rosenborg-trener Åge Hareide etter at det fredag ble klart at de møter serbiske Røde Stjerne i andre runde av Uefa-cupen.

Trønderne møter Røde Stjerne hjemme på Lerkendal 6. november og i Beograd 27. november. Åge Hareide var mellomfornøyd med trekningen.

- Vi kunne godt ønsket oss et svakere lag, men det er mange bra lag igjen også, sier RBK-treneren til TV 2 Nettavisen. Og legger til at det er fullt mulig å slå dem.

- Det er et bra lag. Jeg vet at OB var nær ved å slå dem i forrige runde. Jeg tror det er fullt mulig å slå dem, fortsetter Hareide.

Røde Stjerne og OB spilte 2-2 i Danmark, og Røde Stjerne vant 4-3 hjemme. Rosenborg vet midlertid svært lite om serberne.

Vet svært lite om dem

- Jeg vet svært lite om dem, men ettersom de spilte mot OB er det greit med tanke på å hente inn informasjon om dem, sier den tidligere Helsingborg og Brøndby-treneren.

De to lagene møttes også i Serievinnercupen i 1986/87-sesongen - da vant Røde Stjerne 3-0 på Lerkendal, 4-1 hjemme og hele 7-1 totalt!

Rosenborg kunne også trukket Maccabi Haifa fra Israel, Gaziantepspor fra Tyrkia, danske Brøndby IF, Dinamo Bucuresti (Romania) eller Aris Thessaloniki fra Hellas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere