Hareide vil ikke være barnepike

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): Åge Hareide varsler at «slagene i Drammen» vil bli diskutert i troppen. Mandag var John Carew tilbake i landslagsvarmen. Er det riktig å ta ham med?

22.03.04 16:06

- Vi må ikke bruke for mye energi på det som skjedde i fjor, men jeg kommer til å ta det opp i troppen. Det er naturlig når vi har dem begge to i landslagstroppen at vi tar det opp, for å se om det er motsetninger, eller om saken er lagt død. Vi må ikke ha noe i troppen som skaper dårlige prestasjoner, sa Åge Hareide da han presenterte troppen på Ullevaal Stadion mandag formiddag.

Det er første gang John Carew er med i landslagstroppen etter at han slo ned John Arne Riise på landslagssamlingen i Drammen i fjor høst.

Landslagssjefen understreker at spillerne i fremtiden selv må sørge for at lignende episoder ikke oppstår.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Var det riktig å ta ut John Carew?
Ja, på tide å tilgi ham nå.
Nei, han burde ikke vært med.

Se resultat

- Alle må oppføre seg eksemplarisk. Ingen ting annet bli akseptert. Kravene er rimelig klare for alle, sier Hareide, som ikke kommer til opptre som " barnepike" overfor spillerne.

- Vi ønsker å ha en indre justis i gruppen, for vi trenerne ønsker ikke å være barnepiker. Det har vi ikke tid til, og det har vi ikke utdannelse til, sier Hareide.

Var det riktig å ta med Carew? Si din mening i feltet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag