Gå til sidens hovedinnhold

Hareides terminliste fylles opp

Åge Hareides terminliste for det norske landslaget er i ferd med å fylles opp. Torsdag ble flere nye motsandere klare.

Kampprogrammet for A-landslaget, menn, frem til VM-kvalifiseringen starter i september er nå så og si komplett, melder Norges fotballforbund i en pressemelding.

- Vi har fått et kampprogram som skal gi oss best mulige forberedelser frem mot VM-kvalifiseringen, sier assistenttrener Stig Inge Bjørnebye.

Åge Hareides menn møter først Sverige, Honduras og Hong Kong i en turnering i Hong Kong i januar.

I månedskiftet januar/februar reiser det norske herrelandslaget til Singapore og spiller landskamp mot vertsnasjonen.

- Kampene i Hong Kong og Singapore vil være en fin anledning for oss til å finsikte etablerte hjemlige spillere, og spillere som er i ferd med å ta steget opp til A-landslagsnivå, sier assistenttrener Stig Inge Bjørnebye.

Fra før er det avtalt bortekamp mot Nord-Irland 18. februar. Dette blir første landskamp hvor alle spillerne er disponible. Norges Fotballforbund ønsket et britisk lag som Nord-Irland som motstander i privatkamp fordi Skottland er i Norges gruppe i VM-kvalifiseringen.

I mars møter landslaget Serbia og Montenegro, og det er også avtalt U21-landskamp borte mot Serbia og Montenegro 30. eller 31. mars.

18. august møter Norge Belgia til vennskapskamp på Ullevaal. Det jobbes også med en treningskamp mot en europeisk i forkant av EM-sluttspillet. England har tidligere blitt nevnt som en potensiell motstander.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene