RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hargreaves skal glemme United

Sist oppdatert:
Owen Hargreaves hevder han skal legge skuffelsen over ikke å komme til Manchester United, bak seg.

United ville ha ham. Hargreaves ville til United. Men Bayern München-sjefene sto steilt på sitt. Et salg av den engelske midtbanestjernen var ikke aktuelt, til tross for Hargreaves' innstendige oppfordringer og bønner overfor sine tyske sjefer.

Nå er overgangsvinduet stengt. 25-åringen hevder imidlertid at han ikke vil la de siste ukenes hendelser påvirke spillet sitt.

- Overgangsspørsmålet er oppe og avklart. Det er ingenting å si, egentlig. Jeg har forsøkt å blokkere ut hele saken og konsentrere meg om å spille fotball. Det er jobben min, sier han til SkySports.

Hargreaves er for tiden på landslagsoppdrag med England, som møter Makedonia onsdag kveld. Deretter bærer det «hjem» til München.

Han aner ikke om det vil bli en ny runde med United når overgangsvinduet åpner igjen.

- Gudene vet. Det er ikke opp til meg. Akkurat nå koser jeg meg bare med England. Etter dette vil jeg konsentrere meg om kampene med Bayern, sier han.

England vant sin første EM-kvalifiseringskamp mot Andorra hele 5-0 lørdag kveld. Hargreaves spilte hele kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere