Gå til sidens hovedinnhold

Harry Kane bryter stillheten om overgangsryktene: - Definitivt

Superspissen kobles heftig med Manchester City. Nå bekrefter Kane at han ønsker en samtale med Tottenham-ledelsen.

Spekulasjonene rundt Harry Kanes framtid har vært mange den siste tiden og stadig mer tyder på at stjernespissen ønsker seg en overgang bort fra Tottenham.

Etter onsdagens siste hjemmekamp for sesongen fokuserte kameramannen intenst på Kane mens han takket de fremmøtte på tribunen for sesongen. Spissen virket en smule rørt der han gikk og mange tolket det som et farvel med supporterne.

LES OGSÅ: Kane-ryktet skaper overskrifter: - Tottenham er rasende

Ifølge The Athletic skal Kane føle at det nå er på tide med et klubbytte og nå innrømmer han at det er på tide å ta en samtale om dette med klubben.

- På tide med en samtale

Tidligere i uka meldte Sky Sports at 27-åringen allerede skal ha gitt Tottenham-ledelsen at han ønsker seg bort etter den inneværende sesongen.

Det er i et intervju med Sky Sports-ekspert Gary Neville at han nå uttaler seg om dette for første gang. Kane innrømmer at han må ta en prat med Spurs.

- Ja, jeg tror det. Det kommer definitivt til å bli en samtale med klubben. Som du sier, så ønsker jeg å spille i de største kampene, sier Kane i intervjuet.

LES OGSÅ: Sky Sports: Kane har igjen bedt Tottenham om å få dra

- De største øyeblikkene ... Jeg håper vi kan ha en slik samtale, sier han.

Spissen sier imidlertid ikke direkte at han ønsker seg bort og påpeker at han er interessert i å høre hvilke planer styreformann Daniel Levy har for Tottenham.

- Jeg er sikker på at han ønsker å legge fram en plan for hvordan han ser det, men til syvende og sist blir det opp til meg. Det handler om hvordan jeg ser det og hva som er best for meg og min karriere på dette tidspunktet, forteller 27-åringen.

Kobles med City

Ifølge The Athletic skal imidlertid Kane ha ønsket seg vekk fra Tottenham i lengre tid og han skal etter sigende ha en muntlig avtale med Levy rundt dette fra i fjor.

LES OGSÅ: Tottenham ble buet av banen til pause i gedigen nedtur: - Wow

Manchester City skal ha forhørt seg om målmaskinen sommeren 2020, men da skal den lyseblå klubben ha fått beskjed fra Levy at det ikke var aktuelt med et salg.

Kane skal ha bli bedt av Levy om å gi ham ett år til. Nå har det altså gått et år, noe som gjør at Kane føler han har all rett til å få en overgang bort fra Spurs.

Manchester City er den klubben Kane kobles mest med akkurat nå, men også byrival Manchester United har blitt nevnt som en mulig destinasjon for spissen.