RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harry på stjernejakt

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Spurs-manageren bekrefter Drogba-interesse.

Harry Redknapp er overbevist om at Tottenham vil fortsette å være attraktive for spillere av ypperste kvalitet, selv uten spill i Champions League neste år.

- Folk vil komme hit uansett. De vil se at vi var med i Champions League i år, og at vi ønsker å komme med igjen. Hvis du betaler dem lønn, så kommer dem.

Den frittalende manageren mener en sesong uten spill i det gjeveste europeiske selskapet ikke trenger å bety at Tottenham sakker akterut i forhold til de andre engelske topplagene. Men han er klar på at Spurs må forbedre seg.

- Hvis man ønsker seg tilbake til Champions League er man nødt til å fortsette framgangen. Folk sier at vi kommer til å kjøpe inn store stjerner, men hvis du ikke kjøper inn gode spillere kommer du heller ikke til Champions League. Det er sånn det fungerer, sier Redknapp til The Telegraph.

- Drogba en fantastisk midtspiss
Engelske medier har spekulert i om Didier Drogba kan være på vei bort fra Chelsea etter Fernando Torres' ankomst på Stamford Bridge. Harry Redknapp innrømmer at han er liker den råsterke ivorianeren.

- Drogba er fortsatt en fantastisk spiller. Hvem vet? Det er opp til Chelsea hva de ønsker å gjøre. Han har vært en stor spiller for dem.

- Han er en fantastisk midtspiss. Kraft, styrke, han har alt og han scorer mål i tillegg. Han spiller for Chelsea og inntil de bestemmer seg for noe annet kan man ikke spekulere om framtiden hans, uttaler Redknapp.

Spurs' interesse for West Hams Scott Parker virker imidlertid å ha kjølnet. Tottenham forsøkte å lokke den engelske landslagsspilleren nordover i byen i fjor sommer, men endte i stedet opp med å hente den brasilianske midtbanemannen Sandro.

Ifølge Redknapp var klubben aldri i nærheten av å innfri West Hams krav til overgangssum.

- De ville ha 15 millioner pund, og det er veldig mye for en i hans alder. Men vi har mange midtbanespillere. Sandro ser ut til å bli en god spiller, sier Redknapp og påpeker at Spurs også har Tom Huddelstone, Luka Modric, Jermaine Jenas og Wilson Palacios som kan spille i samme posisjon.

Ny spennende innspurt
Tottenham sikret seg en plass i årets Champions League takket være en avgjørende borteseier over Manchester City i nest siste serierunde forrige sesong.

En sen scoring av Peter Crouch sørget for 1-0 til Spurs, mesterligakvalifisering, og et stort antall ekstra millioner inn på nordlondonernes overgangsbudsjett.

Det samme kan faktisk skje igjen i år. City og Spurs kniver i skrivende stund om den viktige fjerdeplassen i Premier League. Og nok en gang møtes lagene til dyst på City of Manchester stadium helt mot slutten av sesongen.

10. mai, i lagenes tredje siste seriekamp denne våren, kan et nytt Tottenham-mareritt ødelegge for Roberto Mancini og hardtsatsende Manchester Citys Champions League-ambisjoner.

Dersom Tottenham ikke greier å ta seg forbi City i år, er det nærliggende å tro at Harry Redknapp ikke får all verden av penger til å vise muskler på overgangsmarkedet. Samtidig kan det bli vanskelig å holde på klubben største stjerner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere