*Nettavisen* Sport.

Harry på stjernejakt

Foto: AFP/Scanpix

Spurs-manageren bekrefter Drogba-interesse.

23.04.11 11:56

Harry Redknapp er overbevist om at Tottenham vil fortsette å være attraktive for spillere av ypperste kvalitet, selv uten spill i Champions League neste år.

- Folk vil komme hit uansett. De vil se at vi var med i Champions League i år, og at vi ønsker å komme med igjen. Hvis du betaler dem lønn, så kommer dem.

Den frittalende manageren mener en sesong uten spill i det gjeveste europeiske selskapet ikke trenger å bety at Tottenham sakker akterut i forhold til de andre engelske topplagene. Men han er klar på at Spurs må forbedre seg.

- Hvis man ønsker seg tilbake til Champions League er man nødt til å fortsette framgangen. Folk sier at vi kommer til å kjøpe inn store stjerner, men hvis du ikke kjøper inn gode spillere kommer du heller ikke til Champions League. Det er sånn det fungerer, sier Redknapp til The Telegraph.

- Drogba en fantastisk midtspiss
Engelske medier har spekulert i om Didier Drogba kan være på vei bort fra Chelsea etter Fernando Torres' ankomst på Stamford Bridge. Harry Redknapp innrømmer at han er liker den råsterke ivorianeren.

- Drogba er fortsatt en fantastisk spiller. Hvem vet? Det er opp til Chelsea hva de ønsker å gjøre. Han har vært en stor spiller for dem.

- Han er en fantastisk midtspiss. Kraft, styrke, han har alt og han scorer mål i tillegg. Han spiller for Chelsea og inntil de bestemmer seg for noe annet kan man ikke spekulere om framtiden hans, uttaler Redknapp.

Spurs' interesse for West Hams Scott Parker virker imidlertid å ha kjølnet. Tottenham forsøkte å lokke den engelske landslagsspilleren nordover i byen i fjor sommer, men endte i stedet opp med å hente den brasilianske midtbanemannen Sandro.

Ifølge Redknapp var klubben aldri i nærheten av å innfri West Hams krav til overgangssum.

- De ville ha 15 millioner pund, og det er veldig mye for en i hans alder. Men vi har mange midtbanespillere. Sandro ser ut til å bli en god spiller, sier Redknapp og påpeker at Spurs også har Tom Huddelstone, Luka Modric, Jermaine Jenas og Wilson Palacios som kan spille i samme posisjon.

Ny spennende innspurt
Tottenham sikret seg en plass i årets Champions League takket være en avgjørende borteseier over Manchester City i nest siste serierunde forrige sesong.

En sen scoring av Peter Crouch sørget for 1-0 til Spurs, mesterligakvalifisering, og et stort antall ekstra millioner inn på nordlondonernes overgangsbudsjett.

Det samme kan faktisk skje igjen i år. City og Spurs kniver i skrivende stund om den viktige fjerdeplassen i Premier League. Og nok en gang møtes lagene til dyst på City of Manchester stadium helt mot slutten av sesongen.

10. mai, i lagenes tredje siste seriekamp denne våren, kan et nytt Tottenham-mareritt ødelegge for Roberto Mancini og hardtsatsende Manchester Citys Champions League-ambisjoner.

Dersom Tottenham ikke greier å ta seg forbi City i år, er det nærliggende å tro at Harry Redknapp ikke får all verden av penger til å vise muskler på overgangsmarkedet. Samtidig kan det bli vanskelig å holde på klubben største stjerner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag