Gå til sidens hovedinnhold

Harry Redknapp arrestert

Portsmouth bekrefter at manager Harry Redknapp og direktør Peter Storrie er blant de som er arrestert mistenkt for korrupsjon.

Det er Skysports som melder at Redknapp og Storrie er blant de fem som onsdag ble arrestert mistenkt for svindel og falske regnskaper. Arrestasjonene er en del av den pågående etterforskningen av korrupsjon innen fotballen, forteller en talskvinne.

Ifølge Evening Standard's This is London er Leicester-sjef Milan Mandaric, Rangers’ midtbanespiller Amdy Faye og fotballagent Willie McKay også pågrepet - alle i forbindelse med kampfiksing.

Sky News' krimkorrespondent Martin Brunt mener politiet fokuserer på spesielt én spillerovergang.

- Muligens er det snakk om en Portsmouth-spiller, sier han.

Ifølge BBC sa en talsmann for klubben onsdag at Portsmouth-sjefen og manageren hadde blitt spurt om å hjelpe politiet i deres etterforskning - som var datert helt tilbake til 2003.

Talsmannen understreker at klubben står bak Peter og Harry, som samarbeider med London-politiet i etterforskningen.

I mars 2006 ba Premier League om gransking etter at ulike medieoppslag satte fokus på at spillere, managere og agenter fikk høye provisjoner for overganger. Utvalgets leder, Lord Stevens, pekte ut 17 suspekte overganger, men fant ingen bevis.

I september ble en 28 år gammel mann arrestert i London for samme forhold, mens en 61-åring ble pågrepet i Manchester i mai.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser